Videon korvaaminen tai poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa YouTube-kanavallesi lataamasi videon. Videota ei voi korvata, sillä kaikki uudet videolataukset saavat uuden URL-osoitteen. Voit kuitenkin muokata olemassa olevaa videota.

Omien videoiden poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa videon, jonka olet ladannut omalla Google-tililläsi. Video poistetaan pysyvästi, eikä YouTube voi palauttaa sitä. Jos haluat katsoa videota vielä myöhemmin, pidä sen varmuuskopio tallessa.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Napauta poistettavaa videota ja valitse Lisää " ja sitten Poista pysyvästi  .
  4. Merkitse valituksi ruutu, jolla ilmoitat hyväksyväsi, että video poistetaan pysyvästi.
  5. Valitse POISTA PYSYVÄSTI.

Kun poistat videon YouTube-kanavaltasi, aloitamme heti poistoprosessin, jonka jälkeen videota ei voi enää hakea YouTubessa. Videota koskevat tiedot, kuten katseluaika, ovat tämän jälkeenkin mukana koontiraporteissa, mutta niitä ei huomioida erikseen poistetun videon kohdalla. Katso lisätietoja, miten voit poistaa useita videoita kerralla.

Videon korvaaminen

Videota ei voi korvata, sillä kaikki uudet YouTubeen ladattavat videot saavat uuden URL-osoitteen. Voit kuitenkin muokata olemassa olevaa videota:

• Videon leikkaaminen: Tietokoneella voit leikata sisältöä videon alusta, keskeltä tai lopusta.
  • Korttien lisääminen videoon: Voit lisätä videoosi uusia elementtejä korttien avulla. Korteissa voi näkyä muun muassa tiettyjä verkkosivustoja.
  • Videon nimen ja kuvauksen muuttaminen: Voit järjestää ja muuttaa videon nimeä, luokkaa, kuvausta ja yksityisyysasetusta.
Jos haluat ilmoittaa väärinkäytöstä, häirinnästä, sopimattomasta sisällöstä tai tietosuojaongelmista, käy Turvallisuuskeskuksessa. Jos kyseessä on tekijänoikeuteen liittyvä asia, tutustu Tekijänoikeuskeskukseen.