Videon korvaaminen tai poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa YouTube-kanavallesi lataamasi videon. Videoita ei voi korvata, sillä kaikki ladatut videot saavat uuden URL-osoitteen. Voit kuitenkin muokata olemassa olevaa videota.

Omien videoiden poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa omalta Google-tililtäsi lataamasi videon. Video poistetaan pysyvästi, eikä YouTube voi palauttaa sitä. Jos haluat katsoa videota vielä myöhemmin, pidä sen varmuuskopio tallessa.

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot.
  3. Vie hiiri poistettavan videon päälle ja valitse Valikko  ja sitten Poista .

Creator Studion perinteinen versio

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry Creator Studioon klikkaamalla Google-tilisi kuvaketta ja valitsemalla oikeasta yläkulmasta Creator Studio.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videonhallintaohjelma > Videot.
  4. Klikkaa poistettavien videoiden viereisiä valintaruutuja.
  5. Valitse sivun yläreunan avattavasta valikosta Toiminnot > Poista.

Kun poistat videon, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä eikä niitä voi hakea YouTube Analyticsissa. Videota koskevat tiedot, kuten katseluaika, ovat tämän jälkeenkin mukana koontiraporteissa, mutta niitä ei huomioida erikseen poistetun videon kohdalla.

Videon korvaaminen

Videota ei voi korvata, sillä kaikki YouTubeen ladattavat videot saavat uuden URL-osoitteen. Voit kuitenkin muokata olemassa olevaa videota seuraavilla tavoilla:

• Videon leikkaaminen: Tietokoneella voit leikata sisältöä videon alusta, keskeltä tai lopusta.
  • Korttien lisääminen videoon: Voit muuttaa videosi osia korttien avulla. Kortit voivat ohjata katsojan määritettyyn URL-osoitteeseen (sallittujen sivustojen luettelosta), ja korteissa voidaan niiden tyypin mukaan näyttää muokattuja kuvia, otsikoita ja toimintokehotteita.
  • Videon nimen ja kuvauksen muuttaminen: Voit järjestää ja muuttaa videon nimeä, luokkaa, kuvausta ja yksityisyysasetusta.

Jos haluat ilmoittaa väärinkäytöstä, häirinnästä, sopimattomasta sisällöstä tai tietosuojaongelmista, käy turvakeskuksessa. Jos kyseessä on tekijänoikeuteen liittyvä asia, käy tekijänoikeuskeskuksessa.