Udskift eller slet din video

Du kan slette en hvilken som helst video, du har uploadet til din YouTube-kanal. Du kan ikke udskifte en video, da alle nye uploads får en ny webadresse, men du kan ændre den eksisterende video.

Slet dine egne videoer

Du kan fjerne en hvilken som helst video, du har uploadet via din egen Google-konto. Hvis du sletter en video, slettes den permanent – du kan ikke gendanne den gennem YouTube. Hvis du vil se den igen, skal du sørge for at have gemt en sikkerhedskopi.

1. Log ind på YouTube .
  2. Tryk på dit profilbillede og så Dine videoer.
  • Du kan også trykke på Se kanal i den midterste menu.
  1. Ud for den video, du vil slette, skal du vælge Mere '' og så Slet .
  2. Tryk på SLET for at bekræfte

Når du har slettet en video, er dens webadresse og titel ikke længere synlige eller søgbare i YouTube Analytics. Data, der er tilknyttet videoen, f.eks. visningstid, vil stadig være en del af de samlede rapporter, men vil ikke blive tilskrevet den slettede video.

Udskift en video

Du kan ikke udskifte en video, da en ny video, du uploader til YouTube, vil få en ny webadresse. I stedet kan du:

Gå til vores sikkerhedscenter for at indsende misbrug, chikane, upassende indhold eller klager om krænkelse af privatliv. Hvis du har ophavsretslige problemer, skal du besøge vores center for ophavsret.