Udskift eller slet din video

Du kan slette en hvilken som helst video, du har uploadet til din YouTube-kanal. Du kan ikke udskifte en video, da alle nye uploads får en ny webadresse, men du kan ændre den eksisterende video.

Slet dine egne videoer

Du kan fjerne en hvilken som helst video, du har uploadet via din egen Google-konto. Hvis du sletter en video, slettes den permanent – du kan ikke gendanne den gennem YouTube. Hvis du vil se videoen igen senere, skal du sørge for at have gemt en backup.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Hold markøren over den video, du gerne vil slette, og vælg Mere og derefter Slet permanent .
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at din video vil blive slettet permanent.
  5. Vælg SLET PERMANENT.

Når du vælger at slette en video fra din YouTube-kanal, starter vi øjeblikkeligt fjernelsesprocessen, og den vil ikke længere være søgbar på YouTube. Data, der er tilknyttet videoen, f.eks. visningstid, vil stadig være en del af de samlede rapporter, men vil ikke blive tilskrevet den slettede video. Se, hvordan du sletter flere videoer på en gang.

Udskift en video

Du kan ikke udskifte en video, da en ny video, du uploader til YouTube, vil få en ny webadresse. I stedet kan du foretage ændringer i en eksisterende video:

• Klip din video: På en computer kan du klippe starten, midten eller slutningen ud af din video.
  • Føj kort til din video: Du kan bruge kort til at føje nye elementer til din video. Kort kan vise andre videotitler, bestemte websites osv.
  • Rediger din videos titel og beskrivelse: Du kan organisere og foretage ændringer af din videos titel, kategori, beskrivelse og privatlivsindstillinger.
Gå til vores sikkerhedscenter for at indsende misbrug, chikane, upassende indhold eller klager om krænkelse af privatliv. Hvis du har ophavsretslige problemer, skal du besøge vores center for ophavsret.