Bytt ut eller slett videoer

Du kan alltid slette videoer du har lastet opp på YouTube-kanalen din. Det er imidlertid ikke mulig å bytte ut videoer, siden alle nye videoer lastes opp med en egen nettadresse, men du kan redigere eksisterende videoer.

Slett dine egne videoer

Du kan fjerne alle videoer du har lastet opp fra din egen Google-konto. Hvis du sletter en video, slettes den for godt, og du kan ikke gjenopprette den gjennom YouTube. Hvis du vil se den igjen, må du sørge for at du har lagret en sikkerhetskopi.

1. Logg på YouTube .
  2. Trykk på profilbildet ditt  etterfulgt av Videoene dine.
  • Du kan også trykke på Se kanalen på menyen i midten.
  1. Ved siden av videoen du vil slette, velger du Mer » etterfulgt av Slett .
  2. Trykk på SLETT for å bekrefte.

Når du har slettet en video, er videonettadressen og -tittelen ikke lenger synlig eller søkbar i YouTube Analytics. Data knyttet til videoen, for eksempel seertid, blir fortsatt en del av samlerapportene, men blir ikke tilskrevet den slettede videoen.

Bytt ut en video

Det er ikke mulig å bytte ut videoer på YouTube, siden alle nye videoer lastes opp med en egen nettadresse. I stedet kan du

Gå til sikkerhetssenteret hvis du vil rapportere misbruk, trakassering eller upassende innhold – eller hvis du har en personvernklage. Du finner mer informasjon om opphavsrett i senteret for opphavsrett.