Substituir o suprimir un vídeo

Pots suprimir els vídeos que hagis penjat al teu canal de YouTube, però no pots substituir-los, ja que s'assigna un URL nou a cada vídeo que penges. Tot i això, pots fer-hi canvis.

Suprimir els teus vídeos

Pots suprimir qualsevol vídeo que hagis penjat des del teu Compte de Google. Si suprimeixes un vídeo, se suprimirà permanentment i no el podràs recuperar a YouTube. Si vols recuperar-lo, assegura't que n'hagis desat una còpia de seguretat.

1. Inicia la sessió a YouTube .
  2. Toca la teva foto de perfil i després Els teus vídeos.
  • O bé, al menú central, toca Mostra el canal.
  1. Al costat del vídeo que vulguis suprimir, selecciona Més '' i després Suprimeix .
  2. Toca SUPRIMEIX per confirmar l'acció.

Després de suprimir un vídeo, l'URL i el títol corresponents deixaran de mostrar-se a YouTube Analytics i no s'hi podran cercar. Les dades associades al vídeo, com ara el temps de visualització, continuaran mostrant-se als informes agregats, però no s'atribuiran al vídeo suprimit.

Substituir un vídeo

No pots substituir els vídeos que hagis penjat a YouTube, ja que s'assigna un URL nou a cada vídeo que penges. Tot i això, pots:

Per informar d'un ús abusiu, d'assetjament o de contingut inadequat, o bé per presentar reclamacions de privadesa, visita el Centre de seguretat. Per a temes relacionats amb els drets d'autor, visita el Centre de drets d'autor.