Ta bort din YouTube-kanal

Om du avslutar din YouTube-kanal tas ditt innehåll bort permanent, inklusive videoklipp, kommentarer, meddelanden, spellistor och historik. Observera att du för närvarande inte kan ta bort kanaler på mobila enheter.

Prenumerera på YouTubes hjälpkanal om du vill få fler tips, tricks och instruktioner.

Följ stegen nedan för att ta bort din YouTube-kanal:

1. Kontrollera från en dator att du är inloggad på YouTube med den kanal som du vill ta bort.
  2. Öppna avancerade kontoinställningar. Du kan när som helst öppna de avancerade kontoinställningarna genom att följa anvisningarna nedan:
    • Högst upp till höger klickar du på ditt konto > YouTube-inställningar .
    • Under Kontoinställningar väljer du Översikt.
    • Under kanalens namn väljer du Avancerat.
  3. Välj Ta bort kanal längst ned.
  4. När du uppmanas till det anger du dina inloggningsuppgifter och bekräftar att du vill ta bort din kanal och allt dess innehåll permanent.

Uppdateringen kan ta lite tid, och miniatyrer av dina videoklipp kan fortsätta att visas på webbplatsen under en kort period.

Obs! Ovanstående steg tar bara bort din YouTube-kanal, inte din profil eller sida på Google+ som är kopplade till kanalen, eller Google-kontot som du använder för att logga in. Läs mer om hur du tar bort din profil på Google+, din sida på Google+ eller hela ditt Google-konto.