Slett eller skjul YouTube-kanalen din

Du kan velge å skjule innhold midlertidig i kanalen din, eller du kan slette kanalen for godt.

Skjul kanalen din midlertidig

Du kan skjule innhold i YouTube-kanalen din og velge å gjøre det tilgjengelig igjen senere. Når du skjuler innhold, blir navnet på kanalen din, videoer, liker-klikk, abonnementer og abonnenter gjort privat.

Alle kommentarene og svarene dine slettes for godt. Kontodataene dine på andre Google-tjenester fjernes ikke.
  1. Bruk en datamaskin, og logg på YouTube med kanalen du vil slette.
  2. Gå til de avanserte kontoinnstillingene dine. Du finner de avanserte kontoinnstillingene dine når som helst ved å gjøre følgende:
    • Klikk på kontoen din øverst til høyre og deretter på YouTube-innstillingene .
    • Velg Oversikt under «Kontoinnstillinger».
    • Velg Avansert under navnet på kanalen.
  3. Velg Slett kanal nederst på siden. Du kan bli bedt om å skrive inn påloggingsinformasjonen din.
  4. Velg Jeg vil skjule kanalen min eller Jeg vil skjule innholdet mitt.
  5. Merk av i boksene for å bekrefte hva som skal skjules på kanalen din.
  6. Merk Skjul kanalen min

Hvis du vil gjøre innholdet ditt synlig for andre, eller hvis du vil laste opp videoer, legge ut kommentarer eller bruke spillelister, kan du aktivere kanalen igjen.

Slett kanalen din for godt

Hvis du stenger YouTube-kanalen din, slettes innholdet ditt for godt, inkludert videoer, kommentarer, meldinger, spillelister og logger. For tiden kan du ikke slette kanaler via mobilenheter.

Abonner på Hjelp for YouTube-kanalen for å få videotips, råd og fremgangsmåter. abonnere

Følg fremgangsmåten nedenfor for å slette YouTube-kanalen din:

1. Bruk en datamaskin, og logg på YouTube med kanalen du vil slette.
  2. Gå til de avanserte kontoinnstillingene dine. Du finner de avanserte kontoinnstillingene dine når som helst ved å gjøre følgende:
    • Klikk på kontoen din øverst til høyre og deretter på YouTube-innstillingene .
    • Velg Oversikt under «Kontoinnstillinger».
    • Velg Avansert under navnet på kanalen.
  3. Velg Slett kanal nederst på siden (det står kanskje Slett innhold i stedet). Skriv inn påloggingsinformasjonen din hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Jeg vil slette innholdet mitt permanent.
  5. Merk av i boksene for å bekrefte at du vil slette kanalen din.
  6. Velg Slett kanalen min (du ser kanskje Slett innholdet mitt i stedet).

Oppdateringen kan ta litt tid, så det kan hende at du ser miniatyrbilder for videoene dine på nettstedet en liten stund.

Merk: Denne fremgangsmåten sletter bare YouTube-kanalen din. Den sletter ikke Google+-profilen eller -siden som er sammenkoblet med kanalen, og heller ikke Google-kontoen du brukte for å registrere deg. Finn ut hvordan du sletter Google+-profilen, Google+-siden eller hele Google-kontoen din.