Slett eller skjul YouTube-kanalen din

Du kan velge å skjule kanalinnhold midlertidig, eller du kanslette kanalen din for godt.

Merk at hvis du skjuler eller sletter en YouTube-kanal, slettes alle foruminnlegg, kommentarer og svar.

How to hide or delete your YouTube channel

Skjul kanalen din midlertidig

Du kan skjule innhold i YouTube-kanalen din og velge å gjøre det tilgjengelig igjen senere. Når du skjuler innhold, blir navnet på kanalen din, videoer, liker-klikk, abonnementer og abonnenter gjort privat.

Alle kommentarene og svarene dine slettes for godt. Kontodataene dine på andre Google-tjenester fjernes ikke.

Skjul kanalen din eller kanalinnholdet:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger  på menyen til venstre.
  3. Velg Kanal og så Avanserte innstillinger.
  4. Velg Fjern YouTube-innhold nederst. Merk: Dette åpner en side der du kan slette eller skjule kanalen din. Du kan bli bedt om å skrive inn påloggingsinformasjonen din.
  5. Velg Jeg vil skjule innholdet mitt.
  6. Merk av i boksene for å bekrefte hva som skal skjules på kanalen din.
  7. Velg Skjul kanalen min.

Hvis du vil gjøre innholdet ditt synlig for andre, eller hvis du vil laste opp videoer, kommentere eller bruke spillelister, kan du aktivere kanalen igjen.

Slett kanalen din for godt

Hvis du stenger YouTube-kanalen din, slettes innholdet ditt for godt, inkludert videoer, kommentarer, meldinger, spillelister og logger. Det er foreløpig ikke mulig å slette kanaler på mobilenheter.

Følg denne veiledningen for å slette YouTube-kanalen din:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger  på menyen til venstre.
  3. Velg Kanal og så Avanserte innstillinger.
  4. Nederst på skjermen velger du Fjern YouTube-innhold. Skriv inn påloggingsinformasjonen din hvis du blir bedt om det.
  5. Velg Jeg vil slette innholdet mitt for godt.
  6. Merk av i boksene for å bekrefte at du vil slette kanalen din.
  7. Velg Slett innholdet mitt.

Oppdateringen kan ta litt tid, så det kan hende du ser miniatyrbilder for videoene dine på nettstedet i en kort periode.

Merk: Det er bare YouTube-kanalen din som blir slettet når du følger denne fremgangsmåten. Google-kontoen du bruker til å logge på, slettes ikke. Finn ut hvordan du sletter hele Google-kontoen din.

Når du har slettet en kanal, er nettadressen til og navnet på kanalen ikke lenger synlige eller søkbare i YouTube Analytics. Data som er knyttet til kanalen, for eksempel seertid, blir fortsatt en del av samlerapportene, men blir ikke tilskrevet den slettede kanalen.