Slett eller skjul YouTube-kanalen din

There are two versions of the YouTube desktop experience, the current version and the old version. Follow the instructions for the experience you have.

Du kan velge å skjule innhold midlertidig i kanalen din, eller du kan slette kanalen for godt.

Skjul kanalen din midlertidig (merkevarekontoer kan bare skjule innhold)

Du kan skjule innhold i YouTube-kanalen din og velge å gjøre det tilgjengelig igjen senere. Når du skjuler innhold, blir navnet på kanalen din, videoer, liker-klikk, abonnementer og abonnenter gjort privat.

Alle kommentarene og svarene dine slettes for godt. Kontodataene dine på andre Google-tjenester fjernes ikke.

Hvis du har en merkevarekonto, kan du ikke skjule eller slette kanalen din. Du kan imidlertid skjule videoene og spillelistene dine. Selve kanalen forblir tilgjengelig for seerne. Finn ut om kontoen din er en merkevarekonto her.

Skjul kanalen din eller kanalinnholdet:

1. Bruk en datamaskin, og logg på YouTube med kanalen du vil skjule.
  2. Gå til de avanserte kontoinnstillingene. Du kan gå til de avanserte kontoinnstillingene når som helst ved å gjøre følgende:
    1. Klikk på kontoen din øverst til høyre og deretter på Innstillinger eller .
    2. Velg Oversikt under «Kontoinnstillinger».
    3. Velg Avansert under navnet på kanalen.
  3. Velg Slett kanal nederst på siden. Du kan bli bedt om å skrive inn påloggingsinformasjonen din.
  4. Velg Jeg vil skjule kanalen min eller Jeg vil skjule innholdet mitt.
  5. Merk av i boksene for å bekrefte hva som skal skjules på kanalen din.
  6. Merk Skjul kanalen min.

Hvis du vil gjøre innholdet ditt synlig for andre, eller hvis du vil laste opp videoer, legge ut kommentarer eller bruke spillelister, kan du aktivere kanalen igjen.

Slett kanalen din for godt

Hvis du stenger YouTube-kanalen din, slettes innholdet ditt for godt, inkludert videoer, kommentarer, meldinger, spillelister og logger. Det er foreløpig ikke mulig å slette kanaler på mobilenheter.

Abonner på Hjelp for YouTube-kanalen for å få videotips, råd og fremgangsmåter. abonnere

Følg denne veiledningen for å slette YouTube-kanalen din:

1. Bruk en datamaskin, og logg på YouTube med kanalen du vil slette.
  2. Gå til de avanserte kontoinnstillingene dine. Du kan gå til de avanserte kontoinnstillingene når som helst ved å gjøre følgende:
    1. Klikk på kontoen din øverst til høyre og deretter på YouTube-innstillingene .
    2. Velg Oversikt under «Kontoinnstillinger».
    3. Velg Avansert under navnet på kanalen.
  3. Velg Slett kanal nederst på siden (det står kanskje Slett innhold i stedet). Skriv inn påloggingsinformasjonen din hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Jeg vil slette innholdet mitt permanent.
  5. Merk av i boksene for å bekrefte at du vil slette kanalen din.
  6. Velg Slett kanalen min (du ser kanskje Slett innholdet mitt i stedet).

Oppdateringen kan ta litt tid, så det kan hende at du ser miniatyrbilder for videoene dine på nettstedet en liten stund.

Merk: Det er bare YouTube-kanalen din som blir slettet. Google-kontoen du bruker til å logge på, slettes ikke. Finn ut hvordan du sletter hele Google-kontoen din.