Google Apper
Hovedmeny

Slik sletter du YouTube-kanalen din

Hvis du stenger YouTube-kanalen din, slettes alt innholdet ditt for godt, inkludert videoer, kommentarer, meldinger, spillelister og logger. For tiden kan du ikke slette kanaler via mobilenheter.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å slette YouTube-kanalen din:

1. Logg deg på YouTube-kanalen du vil slette, på en datamaskin.
  2. Gå til de avanserte kontoinnstillingene dine. Du finner de avanserte kontoinnstillingene dine når som helst ved å gjøre følgende:
    • Klikk på kontoen din øverst til høyre og deretter på Innstillinger for YouTube .
    • Velg Oversikt under «Kontoinnstillinger».
    • Velg Avansert under navnet på kanalen.
  3. Velg Slett kanalen nederst på siden.
  4. Tast inn påloggingsinformasjonen din når du blir bedt om det, og bekreft at du vil slette kanalen og alt innholdet i den for godt.

Oppdateringen kan ta litt tid, og derfor kan du se miniatyrbildene for videoene dine på nettstedet en liten stund.

Merk: Denne fremgangsmåten sletter bare YouTube-kanalen din. Den sletter ikke Google+-profilen eller -siden som er sammenkoblet med kanalen, og heller ikke Google-kontoen du brukte for å registrere deg. Finn ut mer om hvordan du sletter Google+-profilen, Google+-siden eller hele Google-kontoen din.