YouTube-kanavan poistaminen tai piilottaminen

Voit joko piilottaa kanavasi sisällön tilapäisesti tai poistaa kanavasi kokonaan.

Huom. Jos YouTube-kanava piilotetaan tai poistetaan, kaikki yhteisöpostaukset, kommentit ja vastaukset poistetaan pysyvästi.

How to hide or delete your YouTube channel

Kanavan tilapäinen piilottaminen

Voit piilottaa YouTube-kanavasi sisällön ja palauttaa sen myöhemmin näkyviin. Jos piilotat sisällön, kanavasi nimi, videot, tykkäykset, tilaukset ja tilaajat muutetaan yksityisiksi.

Kaikki kommenttisi ja vastauksesi poistetaan pysyvästi. Muiden Googlen palveluiden tilitietojasi ei poisteta.

Kanavan tai sen sisällön piilottaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Kanava ja sitten Lisäasetukset.
  4. Valitse alareunasta Poista YouTube-sisältöä. Huom. Tämä vie sinut sivulle, jolla voit poistaa tai piilottaa kanavasi. Sinua voidaan pyytää antamaan kirjautumistietosi.
  5. Valitse Haluan piilottaa sisältöni.
  6. Merkitse valituiksi kanavan piilotettavan sisällön ruudut.
  7. Valitse Piilota kanavani.

Jos haluat tuoda sisältösi muiden nähtäväksi, ladata videon, lisätä kommentin tai käyttää soittolistoja, voit palauttaa kanavan näkyviin.

Kanavan poistaminen pysyvästi

Jos suljet YouTube-kanavasi, kaikki siihen liittyvä sisältö, kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot poistetaan pysyvästi. Huom. Tällä hetkellä kanavaa ei voi poistaa mobiililaitteilla.

YouTube-kanavan poistaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Kanava ja sitten Lisäasetukset.
  4. Valitse alareunasta Poista YouTube-sisältöä. Lisää pyydettäessä kirjautumistietosi.
  5. Valitse Haluan poistaa sisältöni pysyvästi.
  6. Vahvista kanavasi poistaminen valintaruuduilla.
  7. Valitse Poista sisältö.

Poistaminen voi kestää jonkin aikaa, joten videoidesi pikkukuvia voi vielä näkyä sivustolla hetken ajan.

Huom. Nämä ohjeet poistavat vain YouTube-kanavan, ei sisäänkirjautumiseen käyttämääsi Google-tiliä. Lue miten voit poistaa koko Google-tilisi.

Kun poistat kanavan, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä, eikä niitä voi hakea YouTube Analyticsissa. Kanavaa koskevat tiedot, kuten katseluaika, ovat tämän jälkeenkin mukana koontiraporteissa, mutta niitä ei huomioida erikseen poistetun kanavan kohdalla.