YouTube-kanavan poistaminen tai piilottaminen

Voit joko piilottaa kanavasi sisällön tilapäisesti tai poistaa kanavasi kokonaan.

Huom. Jos YouTube-kanava piilotetaan tai poistetaan, kaikki yhteisöpostaukset, kommentit ja vastaukset poistetaan pysyvästi.

How to hide or delete your YouTube channel

Kanavan tilapäinen piilottaminen

Voit piilottaa YouTube-kanavasi sisällön ja palauttaa sen myöhemmin näkyviin. Jos piilotat sisällön, kanavasi nimi, videot, tykkäykset, tilaukset ja tilaajat muutetaan yksityisiksi.

Kaikki kommenttisi ja vastauksesi poistetaan pysyvästi. Muiden Googlen palveluiden tilitietojasi ei poisteta.

Kanavan tai sen sisällön piilottaminen

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen sillä kanavalla, jonka haluat piilottaa.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin seuraavasti:
    1. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta tiliäsi ja valitse Asetukset tai .
    2. Valitse vasemmasta alakulmasta Lisäasetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta Poista kanava. Huom. Tämä vie sinut sivulle, jolla voit poistaa tai piilottaa kanavasi. Sinua voidaan pyytää antamaan kirjautumistietosi.
  4. Valitse Haluan piilottaa kanavani tai Haluan piilottaa sisältöni.
  5. Määritä piilotettava kanavan sisältö valintaruuduilla.
  6. Valitse Piilota kanavani.

Jos haluat tuoda sisältösi muiden nähtäväksi, ladata videon, lisätä kommentin tai käyttää soittolistoja, voit palauttaa kanavan näkyviin.

Kanavan poistaminen pysyvästi

Jos suljet YouTube-kanavasi, kaikki siihen liittyvä sisältö, kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot poistetaan pysyvästi. Huom. Tällä hetkellä kanavaa ei voi poistaa mobiililaitteilla.

YouTube-kanavan poistaminen

1. Kirjaudu tietokoneella piilotettavalle YouTube-kanavalle.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin seuraavasti:
    1. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta tiliäsi ja valitse YouTube-asetukset .
    2. Valitse tilin asetuksista Yleiskatsaus.
    3. Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
  3. Valitse alareunasta Poista kanavani (kohdassa voi lukea myös Poista sisältöni). Anna pyydettäessä kirjautumistietosi.
  4. Valitse Haluan poistaa sisältöni pysyvästi.
  5. Vahvista kanavasi poistaminen valintaruuduilla.
  6. Valitse Poista kanavani (kohdassa voi lukea myös Poista sisältöni).

Poistaminen voi kestää jonkin aikaa, joten videoidesi pikkukuvia voi vielä näkyä sivustolla hetken ajan.

Huom. Nämä ohjeet poistavat vain YouTube-kanavan, ei sisäänkirjautumiseen käyttämääsi Google-tiliä. Lue miten voit poistaa koko Google-tilisi.

Kun poistat kanavan, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä, eikä niitä voi hakea YouTube Analyticsissa. Kanavaa koskevat tiedot, kuten katseluaika, ovat tämän jälkeenkin mukana koontiraporteissa, mutta niitä ei huomioida erikseen poistetun kanavan kohdalla.