YouTube-kanavan poistaminen tai piilottaminen

Jos et pysty seuraamaan näitä ohjeita, käytät todennäköisesti YouTuben vanhaa versiota. Jos käytät uudempaa selainta, päivitä YouTuben nykyiseen versioon.

Voit joko piilottaa kanavasi sisällön tilapäisesti tai poistaa kanavasi kokonaan.

Huomaa että jos YouTube-kanava piilotetaan tai poistetaan, kaikki yhteisöpostaukset, kommentit ja vastaukset poistetaan pysyvästi.

Kanavan tilapäinen piilottaminen (bränditileillä voi piilottaa vain sisällön)

Voit piilottaa YouTube-kanavasi sisällön ja palauttaa sen myöhemmin näkyviin. Jos piilotat sisällön, kanavasi nimi, videot, tykkäykset, tilaukset ja tilaajat muutetaan yksityisiksi.

Kaikki kommenttisi ja vastauksesi poistetaan pysyvästi. Muiden Googlen palveluiden tilitietojasi ei poisteta.

Jos sinulla on bränditili, et voi piilottaa tai poistaa kanavaasi. Voit kuitenkin piilottaa videosi ja soittolistasi. Itse kanava näkyy edelleen katsojille. Täältä voit selvittää, onko Google-tilisi bränditili.

Kanavan tai sen sisällön piilottaminen

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen sillä kanavalla, jonka haluat piilottaa.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin seuraavasti:
    1. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta tiliäsi ja valitse Asetukset tai .
    2. Valitse tilin asetuksista Yleiskatsaus.
    3. Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta Poista kanava. Sinua voidaan pyytää antamaan kirjautumistietosi.
  4. Valitse Haluan piilottaa kanavani tai Haluan piilottaa sisältöni.
  5. Määritä piilotettava kanavan sisältö valintaruuduilla.
  6. Valitse Piilota kanavani.

Jos haluat tuoda sisältösi muiden nähtäväksi, ladata videon, lisätä kommentin tai käyttää soittolistoja, voit palauttaa kanavan näkyviin.

Kanavan poistaminen pysyvästi

Jos suljet YouTube-kanavasi, kaikki siihen liittyvä sisältö, kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot poistetaan pysyvästi. Tällä hetkellä kanavaa ei voi poistaa mobiililaitteilla.

Tilaa YouTuben ohjekanava ja ota YouTubesta enemmän irti. merkitä

YouTube-kanavan poistaminen

1. Kirjaudu tietokoneella sisään YouTube-kanavalle, jonka haluat piilottaa.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin. seuraavasti:
    1. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta tiliäsi ja valitse YouTube-asetukset .
    2. Valitse tilin asetuksista Yleiskatsaus.
    3. Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
  3. Valitse alareunasta Poista kanavani (kohdassa voi lukea myös Poista sisältöni). Anna pyydettäessä kirjautumistietosi.
  4. Valitse Haluan poistaa sisältöni pysyvästi.
  5. Vahvista kanavasi poistaminen valintaruuduilla.
  6. Valitse Poista kanavani (kohdassa voi lukea myös Poista sisältöni).

Poistaminen voi kestää jonkin aikaa, joten videoidesi pikkukuvia voi vielä näkyä sivustolla hetken ajan.

Huom. Näissä ohjeissa kuvatuilla toimilla poistetaan vain YouTube-kanava, ei sisäänkirjautumiseen käyttämääsi Google-tiliä. Lue miten voit poistaa koko Google-tilisi.