YouTube-kanavan poistaminen tai piilottaminen

Voit joko piilottaa kanavasi sisällön tilapäisesti tai poistaa kanavasi kokonaan.

Huom. Jos piilotat tai poistat YouTube-kanavasi, yhteisöpostaukset, kommentit ja vastaukset poistetaan pysyvästi.

How to hide or delete your YouTube channel

Kanavan tilapäinen piilottaminen

Voit piilottaa YouTube-kanavasi sisällön ja palauttaa sen myöhemmin näkyviin. Jos piilotat kanavasi, kanavan nimi, videot, tykkäykset, tilaukset ja tilaajat muutetaan yksityisiksi.

Kommenttisi ja vastauksesi poistetaan pysyvästi. Muiden Googlen palveluiden tilitietojasi ei poisteta.

Kanavan tai sen sisällön piilottaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta sivupalkista Asetukset .
  3. Valitse Kanava ja sitten Lisäasetukset.
  4. Valitse alareunasta Poista YouTube-sisältöä. Huom. Tämä linkki vie sinut sivulle, jolla voit poistaa tai piilottaa kanavasi. Sinua voidaan pyytää antamaan kirjautumistietosi.
  5. Valitse Haluan piilottaa sisältöni.
  6. Merkitse valituiksi kanavan piilotettavan sisällön ruudut.
  7. Valitse Piilota kanavani.

Jos haluat tuoda sisältösi muiden nähtäväksi, ladata videon, lisätä kommentin tai käyttää soittolistoja, voit palauttaa kanavan näkyviin.

Kanavan poistaminen pysyvästi

Jos suljet YouTube-kanavasi, kaikki siihen liittyvä sisältö, kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot poistetaan pysyvästi. Huom. Tällä hetkellä kanavaa ei voi poistaa mobiililaitteilla.

Jos päätät poistaa kanavasi pysyvästi, tilin palauttaminen voi olla vaikeampaa.

YouTube-kanavan poistaminen:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta sivupalkista Asetukset .
  3. Valitse Kanava ja sitten Lisäasetukset.
  4. Valitse alareunasta Poista YouTube-sisältöä. Lisää pyydettäessä kirjautumistietosi.
  5. Valitse Haluan poistaa sisältöni pysyvästi.
  6. Vahvista kanavasi poistaminen valintaruuduilla.
  7. Valitse Poista sisältö.

Voi mennä jonkin aikaa, ennen kuin kanavasi on poistettu pysyvästi. Sivustolla saattaa vielä lähiaikoina näkyä videoidesi pikkukuvia.

Huom. Nämä ohjeet poistavat vain YouTube-kanavan, ei sisäänkirjautumiseen käyttämääsi Google-tiliä. Lue miten voit poistaa koko Google-tilisi.

Kun olet poistanut kanavan, sen nimi ja URL-osoite eivät ole enää nähtävissä tai haettavissa YouTuben Tilastojen kautta. Kanavasta saatu data (esim. katseluaika) on mukana koontiraporteissa, mutta sitä ei kirjata tulleeksi kyseisen kanavan kautta.