YouTube-kanavan poistaminen tai piilottaminen

YouTuben tietokonesivustosta on käytettävissä kaksi eri versiota: nykyinen versio ja vanha versio. Noudata sen version ohjeita, kumpaa käytät.

Voit joko piilottaa kanavasi sisällön tilapäisesti tai poistaa kanavasi kokonaan.

Kanavan tilapäinen piilottaminen

Voit piilottaa YouTube-kanavasi sisällön ja palauttaa sen myöhemmin näkyviin. Jos piilotat sisällön, kanavasi nimi, videot, tykkäykset, tilaukset ja tilaajat muutetaan yksityisiksi.

Kaikki kommenttisi ja vastauksesi poistetaan pysyvästi. Muiden Googlen tuotteiden tilitietojasi ei poisteta.
  1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen sillä kanavalla, jonka haluat piilottaa.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin seuraavasti:
    • Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa tiliäsi ja valitse Asetukset tai .
    • Valitse tilin asetuksissa Yleiskatsaus.
    • Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta Poista kanava. Sinua voidaan pyytää antamaan kirjautumistietosi.
  4. Valitse Haluan piilottaa kanavani tai Haluan piilottaa sisältöni.
  5. Määritä piilotettava kanavan sisältö valintaruuduilla.
  6. Valitse Piilota kanavani

Jos haluat tuoda sisältösi muiden nähtäväksi, ladata videon, lisätä kommentin tai käyttää soittolistoja, voit palauttaa kanavan näkyviin.

Kanavan poistaminen pysyvästi

Jos suljet YouTube-kanavasi, kaikki siihen liittyvä sisältö, kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot poistetaan pysyvästi. Kanavaa ei tällä hetkellä voi poistaa mobiililaitteilla.

Tilaa YouTube Help -kanava, niin saat videoita koskevia ohjeita ja vinkkejä. merkitä

Jos haluat poistaa YouTube-kanavasi, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tietokoneella sisään YouTube-kanavalle, jonka haluat poistaa.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin. Voit siirtyä tilin lisäasetuksiin milloin tahansa seuraavasti:
    • Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa tiliäsi ja valitse YouTube-asetukset .
    • Valitse tilin asetuksissa Yleiskatsaus.
    • Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
  3. Valitse alareunasta Poista kanavani (kohdassa voi lukea myös Poista sisältöni). Anna pyydettäessä kirjautumistietosi.
  4. Valitse Haluan poistaa sisältöni pysyvästi.
  5. Vahvista kanavasi poistaminen valintaruuduilla.
  6. Valitse Poista kanavani (kohdassa voi lukea myös Poista sisältöni).

Poistaminen voi kestää jonkin aikaa, joten videoidesi pikkukuvia voi vielä näkyä sivustolla hetken ajan.

Huom. Näissä ohjeissa kuvatuilla toimilla poistetaan vain YouTube-kanava, ei kanavaan yhdistettyä Google+ ‑profiilia tai ‑sivua eikä sisäänkirjautumiseen käyttämääsi Google-tiliä. Lue, miten voit poistaa Google+ -profiilisi, Google+ -sivusi tai koko Google-tilisi.