YouTube-kanavan poistaminen

Jos suljet YouTube-kanavasi, kaikki siihen liittyvä sisältö, kuten videot, kommentit, viestit, soittolistat ja historiatiedot poistetaan pysyvästi. Kanavaa ei tällä hetkellä voi poistaa mobiililaitteilla.

Jos haluat poistaa YouTube-kanavasi, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tietokoneella sisään YouTube-kanavalle, jonka haluat poistaa.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin. Voit siirtyä tilin lisäasetuksiin milloin tahansa seuraavasti:
    • Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa tiliäsi ja valitse YouTube-asetukset .
    • Valitse tilin asetuksissa Yleiskatsaus.
    • Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta Poista kanava.
  4. Anna kysyttäessä sisäänkirjautumistietosi ja vahvista, että haluat poistaa kanavasi ja kaiken kanavan sisällön pysyvästi.

Poistaminen voi kestää jonkin aikaa, joten videoidesi pikkukuvia voi vielä näkyä sivustolla hetken ajan.

Huom. Näissä ohjeissa kuvatuilla toimilla poistetaan vain YouTube-kanava, ei kanavaan yhdistettyä Google+ -profiilia tai -sivua eikä sisäänkirjautumiseen käyttämääsi Google-tiliä. Lue, miten voit poistaa Google+ -profiilisi, Google+ -sivusi tai koko Google-tilisi.