Slet eller skjul din YouTube-kanal

There are two versions of the YouTube desktop experience, the current version and the old version. Follow the instructions for the experience you have.

Du kan vælge at skjule indhold på din kanal midlertidigt eller slette din kanal permanent.

Skjul din kanal midlertidigt (brandkonti kan kun skjule indhold)

Du kan skjule indhold på din YouTube-kanal og vælge at aktivere det igen på et senere tidspunkt. Når du skjuler indhold, bliver dit kanalnavn samt dine videoer, likes, abonnementer og abonnenter gjort private.

Alle dine kommentarer og svar slettes permanent. Dine kontodata på andre Google-tjenester fjernes ikke.

Hvis du har en brandkonto, kan du ikke skjule eller slette din kanal. Du vil dog have mulighed for at skjule indhold fra videoer og playlister. Selve kanalen forbliver tilgængelig for seerne. Du kan finde ud af, om din konto er en brandkonto her.

Skjul din kanal eller din kanals indhold:

1. Sørg for, at du er logget ind på YouTube på en computer med den kanal, du vil skjule.
  2. Gå til avancerede kontoindstillinger. Du kan altid finde frem til de avancerede indstillinger ved at følge disse trin:
    1. Øverst til højre skal du klikke på din konto > Indstillinger eller .
    2. Vælg Oversigt under "Kontoindstillinger".
    3. Vælg Avanceret under kanalens navn.
  3. Vælg Slet kanal nederst på siden. Du bliver muligvis bedt om at indtaste dine loginoplysninger.
  4. Vælg Jeg vil gerne skjule min kanal eller Jeg vil gerne skjule mit indhold.
  5. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, hvad der skal skjules på din kanal.
  6. Vælg Skjul min kanal.

Hvis du gerne vil gøre dit indhold synligt for andre, eller hvis du vil kunne uploade, kommentere eller bruge playlister, kan du genaktivere kanalen.

Slet din kanal permanent

Hvis du lukker din YouTube-kanal, bliver indholdet på den slettet permanent. Det gælder også videoer, kommentarer, meddelelser, playlister og historik. Bemærk, at du ikke kan slette en kanal på mobilenheder lige nu.

Tilmeld dig kanalen Hjælp til YouTube for at få tips, tricks og vejledninger til videoer. Tilmeld

Følg disse trin for at slette din YouTube-kanal:

1. Sørg for, at du er logget ind på YouTube på en computer med den kanal, du vil slette.
  2. Gå til dine avancerede kontoindstillinger. Du kan altid finde frem til de avancerede kontoindstillinger ved at følge disse trin:
    1. Klik på din konto > YouTube-indstillinger øverst til højre.
    2. Vælg Oversigt under "Kontoindstillinger".
    3. Vælg Avanceret under kanalens navn.
  3. Vælg Slet kanal nederst på siden (der kan stå Slet indhold i stedet). Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine loginoplysninger.
  4. Vælg Jeg vil gerne slette mit indhold permanent.
  5. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du vil slette din kanal.
  6. Vælg Slet min kanal (der står muligvis Slet mit indhold i stedet).

Opdateringen kan tage lidt tid, så du vil muligvis fortsat se dine videoers miniaturebilleder på websitet i et kort stykke tid.

Bemærk! Disse trin sletter kun din YouTube-kanal og ikke den Google-konto, du bruger til at logge ind. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter hele din Google-konto.