Slet din YouTube-kanal

Hvis du lukker din YouTube-kanal, bliver dit indhold slettet permanent. Det gælder også videoer, kommentarer, meddelelser, playlister og historik. Vær opmærksom på, at du i øjeblikket ikke kan slette en kanal på mobilenheder.

Tilmeld dig kanalen Hjælp til YouTube for at få tips, tricks og vejledninger til videoer.

Følg disse trin for at slette din YouTube-kanal:

1. På en computer skal du være logget på YouTube med den kanal, du vil slette.
  2. Gå til dine avancerede kontoindstillinger. Du kan åbne de avancerede kontoindstillinger når som helst ved at følge disse trin:
    • I øverste højre hjørne skal du klikke på din konto > YouTube-indstillinger .
    • Vælg Oversigt under "Kontoindstillinger".
    • Vælg Avanceret under kanalens navn.
  3. Vælg Slet kanal nederst på siden.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dine loginoplysninger og bekræfte, at du vil slette din kanal og al dens indhold permanent.

Opdateringen kan tage lidt tid, så du vil muligvis fortsat se dine videoers miniaturebilleder på websitet i et kort stykke tid.

Bemærk! Disse trin sletter kun din YouTube-kanal, ikke Google+ profilen eller siden, der er tilknyttet kanalen, eller den Google-konto, du bruger til at logge ind med. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din Google+ profil, din Google+ side eller hele Google-kontoen.