Slet eller skjul din YouTube-kanal

Du kan vælge at skjule indhold på din kanal midlertidigt eller slette din kanal permanent.

Bemærk, at hvis du skjuler eller sletter en YouTube-kanal, bliver alle fællesskabsindlæg, kommentarer og svar permanent slettet.

How to hide or delete your YouTube channel

Skjul din kanal midlertidigt

Du kan skjule indhold på din YouTube-kanal og vælge at aktivere det igen på et senere tidspunkt. Når du skjuler indhold, bliver dit kanalnavn samt dine videoer, likes, abonnementer og abonnenter gjort private.

Alle dine kommentarer og svar slettes permanent. Dine kontodata på andre Google-tjenester fjernes ikke.

Skjul din kanal eller din kanals indhold:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Kanal og derefter Avancerede indstillinger.
  4. Vælg Fjern YouTube-indhold nederst. Bemærk! Det vil føre dig til en side, hvor du kan slette eller skjule din kanal. Du bliver muligvis bedt om at angive dine loginoplysninger.
  5. Vælg Jeg vil gerne skjule mit indhold.
  6. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, hvad der skal skjules på din kanal.
  7. Vælg Skjul min kanal.

Hvis du gerne vil gøre dit indhold synligt for andre, eller hvis du vil kunne uploade, kommentere eller bruge playlister, kan du genaktivere kanalen.

Slet din kanal permanent

Hvis du lukker din YouTube-kanal, bliver indholdet på den slettet permanent. Det gælder også videoer, kommentarer, meddelelser, playlister og historik. Bemærk, at du ikke kan slette en kanal på mobilenheder lige nu.

Følg denne vejledning for at slette din YouTube-kanal:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger  i menuen til venstre.
  3. Vælg Kanal og derefter Avancerede indstillinger.
  4. Nederst skal du vælge Fjern YouTube-indhold. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine loginoplysninger.
  5. Vælg Jeg vil gerne slette mit indhold permanent.
  6. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du vil slette din kanal.
  7. Vælg Slet mit indhold.

Opdateringen kan tage lidt tid, så du vil muligvis fortsat se dine videoers miniaturebilleder på websitet i et kort stykke tid.

Bemærk! Disse trin vil kun slette din YouTube-kanal, ikke den Google-konto, du bruger til at logge ind med. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter hele din Google-konto.

Når du har slettet en kanal, er kanalens webadresse og navn ikke længere synlige eller søgbare i YouTube Analytics. Data, der er tilknyttet kanalen, f.eks. visningstid, vil stadig være en del af de samlede rapporter, men vil ikke blive tilskrevet den slettede kanal.