Slet eller skjul din YouTube-kanal

Du kan vælge at skjule indhold på din kanal midlertidigt eller slette din kanal permanent.

Skjul din kanal midlertidigt

Du kan skjule indhold på din YouTube-kanal og vælge at aktivere det igen på et senere tidspunkt. Når du skjuler indhold, bliver dit kanalnavn samt dine videoer, likes, abonnementer og abonnenter gjort private.

Alle dine kommentarer og svar slettes permanent. Dine kontodata på andre Google-tjenester fjernes ikke.
  1. På en computer skal du være logget på YouTube med den kanal, du vil slette.
  2. Gå til dine avancerede kontoindstillinger. Du kan åbne de avancerede kontoindstillinger når som helst ved at følge disse trin:
    • Klik på din konto > YouTube-indstillinger øverst til højre.
    • Vælg Oversigt under "Kontoindstillinger".
    • Vælg Avanceret under kanalens navn.
  3. Vælg Slet kanal nederst på siden. Du bliver muligvis bedt om at indtaste dine loginoplysninger.
  4. Vælg Jeg vil gerne skjule min kanal eller Jeg vil gerne skjule mit indhold.
  5. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, hvad der skal skjules på din kanal.
  6. Vælg Skjul min kanal

Hvis du gerne vil gøre dit indhold synligt for andre, eller hvis du vil kunne uploade, kommentere eller bruge playlister, kan du genaktivere kanalen.

Slet din kanal permanent

Hvis du lukker din YouTube-kanal, bliver indholdet på den slettet permanent. Det gælder også videoer, kommentarer, meddelelser, playlister og historik. Vær opmærksom på, at du i øjeblikket ikke kan slette en kanal på mobilenheder.

Tilmeld dig kanalen Hjælp til YouTube for at få tips, tricks og vejledninger til videoer. Tilmeld

Følg disse trin for at slette din YouTube-kanal:

1. På en computer skal du være logget på YouTube med den kanal, du vil slette.
  2. Gå til dine avancerede kontoindstillinger. Du kan åbne de avancerede kontoindstillinger når som helst ved at følge disse trin:
    • Klik på din konto > YouTube-indstillinger øverst til højre.
    • Vælg Oversigt under "Kontoindstillinger".
    • Vælg Avanceret under kanalens navn.
  3. Vælg Slet kanal nederst på siden (der kan stå Slet indhold i stedet). Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine loginoplysninger.
  4. Vælg Jeg vil gerne slette mit indhold permanent.
  5. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du vil slette din kanal.
  6. Vælg Slet min kanal (der står muligvis Slet mit indhold i stedet).

Opdateringen kan tage lidt tid, så du vil muligvis fortsat se dine videoers miniaturebilleder på websitet i et kort stykke tid.

Bemærk! Disse trin sletter kun din YouTube-kanal, ikke Google+ profilen eller siden, der er tilknyttet kanalen, eller den Google-konto, du bruger til at logge ind med. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din Google+ profil, din Google+ side eller hele Google-kontoen.