Suprimir o amagar un canal de YouTube

Pots suprimir el teu canal permanentment o amagar-ne contingut temporalment.

How to hide or delete your YouTube channel

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Amagar un canal temporalment

Pots amagar contingut del teu canal de YouTube i tornar-lo a activar més tard. Si amagues el canal, els vídeos, els m'agrades, les subscripcions, els subscriptors i el nom del canal passaran a ser privats.

Amagar el canal o el contingut del canal:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A la barra lateral esquerra, selecciona Configuració .
  3. Selecciona Canal i després Configuració avançada.
  4. A la part inferior, selecciona Suprimeix contingut de YouTube. Nota: aquest enllaç et redirigirà a una pàgina on podràs suprimir o amagar el teu canal. És possible que se't demani que introdueixis la teva informació d'inici de sessió.
  5. Selecciona Vull amagar el meu contingut.
  6. Selecciona les caselles per confirmar què s'amagarà al canal.
  7. Selecciona Amaga el meu canal.

Si vols que altres persones puguin veure el teu contingut o si vols penjar vídeos, afegir comentaris o utilitzar llistes de reproducció, pots tornar a activar el canal.

Suprimir un canal de manera permanent

Si tanques el teu canal de YouTube, se’n suprimirà permanentment el contingut, inclosos els vídeos, els comentaris, els missatges, les llistes de reproducció i l'historial. Tingues en compte que actualment no es poden suprimir canals des de dispositius mòbils.

Si decideixes suprimir permanentment el teu canal, és possible que tinguem més problemes per recuperar el teu compte.

Suprimir el teu canal de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A la barra lateral esquerra, selecciona Configuració .
  3. Selecciona Canal i després Configuració avançada.
  4. A la part inferior, selecciona Suprimeix contingut de YouTube . Si se't demana, introdueix la teva informació d'inici de sessió.
  5. Selecciona Vull suprimir el contingut permanentment.
  6. Selecciona les caselles per confirmar que vols suprimir el canal.
  7. Selecciona Suprimeix el meu contingut.

És possible que el canal tardi una estona a suprimir-se permanentment. A curt termini, pot ser que continuïs veient miniatures dels vídeos al lloc web.

Nota: si segueixes aquests passos, només se suprimirà el canal de YouTube, no el Compte de Google que utilitzes per iniciar la sessió. Obtén informació sobre com pots suprimir tot el teu Compte de Google.

Després de suprimir un canal, l'URL i el nom corresponents deixaran de mostrar-se a YouTube Analytics i no s'hi podran cercar. Les dades associades al canal, com ara el temps de visualització, continuaran mostrant-se als informes agregats, però no s'atribuiran al canal suprimit.