Suprimir el teu canal de YouTube

Si tanques el teu canal de Youtube, se’n suprimirà el contingut de manera permanent, inclosos els vídeos, els comentaris, els missatges, les llistes de reproducció i l’historial. Tingues en compte que en aquests moments no es poden suprimir canals des de dispositius mòbils.

Segueix aquests passos per suprimir el teu canal de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube des de l’ordinador i assegura’t que hagis accedit al canal que vols suprimir.
  2. Vés a la configuració avançada del compte. Pots accedir a la configuració avançada del compte en qualsevol moment mitjançant els passos següents:
    • A la part superior dreta, fes clic al teu compte > Configuració de YouTube.
    • A sota de “Configuració del compte”, selecciona Descripció general.
    • A sota del nom del canal, selecciona Opcions avançades.
  3. A la part inferior, selecciona Suprimeix el canal.
  4. Se’t demanarà que iniciïs la sessió per confirmar que vols suprimir el canal i tot el contingut que inclou de manera permanent.

L’actualització pot trigar una mica; per això és possible que continuïs veient miniatures dels teus vídeos durant aquest temps.

Nota: aquests passos només suprimiran el teu canal de YouTube, no la pàgina o el perfil de Google+ connectats al canal, ni tampoc el compte de Google que fas servir per iniciar la sessió. Més informació sobre com se suprimeix el teu perfil de Google+, la teva pàgina de Google+ o tot el compte de Google.

Ha resultat útil aquest article?