Suprimir o amagar el canal de YouTube

Si no pots seguir aquestes instruccions, és probable que estiguis utilitzant la versió antiga de YouTube. Si estàs utilitzant un navegador més recent, actualitza YouTube a la versió actual.

Pots suprimir el teu canal permanentment o amagar-ne el contingut temporalment.

Tingues en compte que si amagues o suprimeixes un canal de YouTube, suprimiràs permanentment totes les publicacions de la comunitat, els comentaris i les respostes.

Amagar el canal temporalment (els comptes de marca només poden amagar contingut)

Pots amagar contingut del teu canal de YouTube i tornar-lo a activar més tard. Si amagues el contingut, el nom del canal, els vídeos, els vídeos que t'han agradat, les subscripcions i els subscriptors es convertiran en privats.

Tots els teus comentaris i les teves respostes se suprimiran permanentment. No se suprimiran les dades del compte en altres propietats de Google.

Si tens un compte de marca, no pots amagar ni suprimir el teu canal, però pots amagar els vídeos i les llistes de reproducció. El canal continuarà sent accessible per als espectadors. Descobreix si el teu compte de Google és un compte de marca.

Amagar el canal o el contingut del canal:

1. Inicia la sessió a YouTube des de l’ordinador i assegura’t que hagis accedit al canal que vols amagar.
  2. Ves a les opcions avançades de configuració del compte. Pots accedir a aquestes opcions en qualsevol moment seguint aquests passos:
    1. A la part superior dreta, fes clic al teu compte > Configuració.
    2. A "Configuració del compte", selecciona Visió general.
    3. A sota del nom del canal, selecciona Opcions avançades.
  3. A la part inferior, selecciona Suprimeix el canal. És possible que se't demani que introdueixis les dades d'inici de sessió.
  4. Selecciona Vull amagar el meu canal o Vull amagar el meu contingut.
  5. Selecciona les caselles per confirmar què s'amagarà al canal.
  6. Selecciona Amaga el meu canal.

Si vols que altres usuaris puguin veure el teu contingut o si vols penjar vídeos, afegir comentaris o utilitzar llistes de reproducció, torna a activar el canal.

Suprimir el canal de manera permanent

Si tanques el teu canal de YouTube, se’n suprimirà el contingut de manera permanent, inclosos els vídeos, els comentaris, els missatges, les llistes de reproducció i l’historial. De moment, no es poden suprimir canals des de dispositius mòbils.

Subscriu-te al canal YouTube Help per aprofitar YouTube al màxim. subscriure

Segueix aquests passos per suprimir el teu canal de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube des de l’ordinador i assegura’t que hagis accedit al canal que vols suprimir.
  2. Ves a les opcions avançades de configuració del compte. Pots accedir a aquestes opcions en qualsevol moment seguint aquests passos:
    1. A la part superior dreta, fes clic al teu compte > Configuració de YouTube .
    2. A "Configuració del compte", selecciona Visió general.
    3. A sota del nom del canal, selecciona Opcions avançades.
  3. A la part inferior, selecciona Suprimeix el canal (és possible que en lloc d'això vegis l'opció Suprimeix el contingut). Si cal, introdueix la informació d'inici de sessió.
  4. Selecciona Vull suprimir el contingut permanentment.
  5. Selecciona les caselles per confirmar que vols suprimir el canal.
  6. Selecciona Suprimeix el canal (és possible que en lloc d'això vegis l'opció Suprimeix el contingut).

L'actualització pot tardar una mica; per això és possible que continuïs veient miniatures dels teus vídeos durant aquest temps.

Nota: si segueixes aquests passos, només se suprimirà el canal de YouTube, no el compte de Google que utilitzes per iniciar la sessió. Obtén informació sobre com pots suprimir el compte de Google.

Després de suprimir un canal, l'URL i el nom corresponents deixaran de mostrar-se a YouTube Analytics i no s'hi podran cercar. Les dades associades al canal, com ara el temps de visualització, continuaran mostrant-se als informes agregats, però no s'atribuiran al canal suprimit.

Ha resultat útil aquest article?