Suprimir o amagar el canal de YouTube

Pots suprimir el teu canal de manera permanent o amagar-ne temporalment el contingut.

Amagar el canal temporalment

Pots amagar contingut del teu canal de YouTube i tornar-lo a activar més tard. Si amagues el contingut, el nom del canal, els vídeos, els vídeos que t'han agradat, les subscripcions i els subscriptors es convertiran en privats.

Tots els teus comentaris i les teves respostes se suprimiran de manera permanent. No se suprimiran les dades del compte en altres propietats de Google.
  1. Inicia la sessió a YouTube des de l’ordinador i assegura’t que hagis accedit al canal que vols suprimir.
  2. Vés a la configuració avançada del compte. Pots accedir a la configuració avançada del compte en qualsevol moment mitjançant els passos següents:
    • A la part superior dreta, fes clic al teu compte > Configuració de YouTube .
    • A sota de “Configuració del compte”, selecciona Descripció general
    • A sota del nom del canal, selecciona Opcions avançades.
  3. A la part inferior, selecciona Suprimeix el canal. És possible que se't demani que introdueixis les dades d'inici de sessió.
  4. Selecciona Vull amagar el meu canal o Vull amagar el meu contingut.
  5. Selecciona les caselles per confirmar què s'amagarà al canal.
  6. Selecciona Amaga el meu canal

Si vols que altres usuaris puguin veure el teu contingut o si vols penjar vídeos, afegir comentaris o utilitzar llistes de reproducció, torna a activar el canal.

Suprimir el canal de manera permanent

Si tanques el teu canal de YouTube, se’n suprimirà el contingut de manera permanent, inclosos els vídeos, els comentaris, els missatges, les llistes de reproducció i l’historial. Tingues en compte que en aquests moments no es poden suprimir canals des de dispositius mòbils.

Subscriu-te al canal de YouTube Help per obtenir consells, trucs i instruccions sobre vídeos. subscriure

Segueix aquests passos per suprimir el teu canal de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube des de l’ordinador i assegura’t que hagis accedit al canal que vols suprimir.
  2. Vés a la configuració avançada del compte. Pots accedir a la configuració avançada del compte en qualsevol moment mitjançant els passos següents:
    • A la part superior dreta, fes clic al teu compte > Configuració de YouTube .
    • A sota de “Configuració del compte”, selecciona Descripció general
    • A sota del nom del canal, selecciona Opcions avançades.
  3. A la part inferior, selecciona Suprimeix el canal (és possible que en lloc d'això vegis Suprimeix el contingut). Si cal, introdueix la informació d'inici de sessió.
  4. Selecciona Vull suprimir el contingut de manera permanent.
  5. Selecciona les caselles per confirmar que vols suprimir el canal.
  6. Selecciona Suprimeix el canal (és possible que en lloc d'això vegis Suprimeix el contingut).

L'actualització pot trigar una mica; per això és possible que continuïs veient miniatures dels teus vídeos durant aquest temps.

Nota: aquests passos només suprimiran el teu canal de YouTube, no la pàgina o el perfil de Google+ connectats al canal ni tampoc el compte de Google que fas servir per iniciar la sessió. Més informació sobre com se suprimeix el teu perfil de Google+, la teva pàgina de Google+ o tot el compte de Google.

Ha resultat útil aquest article?