Vee jou YouTube-kanaal uit of versteek dit

Jy kan kies of jy inhoud op jou kanaal tydelik wil versteek en of jy jou kanaal permanent wil uitvee.

How to hide or delete your YouTube channel

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Versteek jou kanaal tydelik

Jy kan inhoud in jou YouTube-kanaal versteek en kies om dit later weer te aktiveer. As jy jou kanaal versteek, sal dit die kanaalnaam, video’s, opduime, intekeninge en intekenare privaat maak.

Versteek jou kanaal of jou kanaal se inhoud:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Instellings op die linkerkantbalk.
  3. Kies Kanaal en dan Gevorderde instellings.
  4. Kies Verwyder YouTube-inhoud aan die onderkant. Let wel: Hierdie skakel sal jou neem na ’n bladsy waar jy jou kanaal kan uitvee of versteek. Jy kan gevra word om jou aanmeldbesonderhede in te voer.
  5. Kies Ek wil my inhoud versteek.
  6. Merk die blokkies om te bevestig wat in jou kanaal versteek sal word.
  7. Kies Versteek my kanaal.

As jy wil hê dat ander mense na jou inhoud moet kan kyk of as jy snitlyste wil oplaai, gebruik of opmerkings daarop wil maak, kan jy die kanaal heraktiveer.

Vee jou kanaal permanent uit

As jy jou YouTube-kanaal sluit, sal jou inhoud permanent uitgevee word, insluitend video’s, opmerkings, boodskappe, snitlyste en geskiedenis. Let daarop dat jy nie tans ’n kanaal op mobiele toestelle kan uitvee nie.

As jy kies om jou kanaal permanent uit te vee, sal dit vir ons moeiliker wees om jou rekening terug te stel.

Vee jou YouTube-kanaal uit:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Instellings  op die linkerkantbalk.
  3. Kies Kanaal en dan Gevorderde instellings.
  4. Aan die onderkant, kies Verwyder YouTube-inhoud. As jy gevra word, voer jou aanmeldbesonderhede in.
  5. Kies Ek wil my inhoud permanent uitvee.
  6. Merk die blokkies om te bevestig dat jy jou kanaal wil uitvee.
  7. Kies Vee my inhoud uit.

Dit kan ’n rukkie neem voordat jou kanaal permanent uitgevee is. Jy sal dalk op kort termyn steeds miniprente van jou video’s op die werf sien.

Let wel: Hierdie stappe sal net jou YouTube-kanaal uitvee en nie jou Google-rekening wat jy gebruik om aan te meld nie. Vind uit hoe om jou hele Google-rekening uit te vee.

Wanneer jy ’n kanaal uitvee, sal die kanaal-URL en kanaalnaam nie meer in YouTube Analytics sigbaar of soekbaar wees nie. Data wat met die kanaal geassosieer word, soos kyktyd, sal steeds deel van saamgestelde verslae wees, maar sal nie aan die kanaal wat uitgevee is, toegeskryf word nie.