Jag loggade in med ett YouTube-användarnamn

Om du skapade kanalen före maj 2009 och inte har varit inloggad sedan 2011 har vi automatiskt kopplat din kanal till ett varumärkeskonto. Du måste länka det varumärkeskontot till ett befintligt Google-konto så att du kan komma åt din kanal. Gör så här:

1. Öppna https://accounts.google.com/Login och logga in på det Google-konto du vill länka med din YouTube-kanal. Det kan vara ett Google-konto som du redan använder på YouTube. Om du inte har ett Google-konto kan du skapa ett nytt.
  2. Öppna www.youtube.com/gaia_link.
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord för YouTube i rutan till vänster. Obs! Om du inte kommer ihåg ditt gamla YouTube-lösenord finns det tyvärr inget alternativ för lösenordåterställning för dessa konton.
  4. Välj Gör anspråk på kanal.

När du har slutfört dessa steg kan du logga in på YouTube med det Google-konto du kopplade genom att klicka på Logga in längst upp till höger. Du kan växla till din kanal i menyn längst upp till höger under Byt konto.