Jeg pleide å logge på med et YouTube-brukernavn

Hvis du opprettet kanalen din før mai 2009 og ikke har logget på siden 2011, har vi automatisk koblet kanalen din til en merkevarekonto. Du må koble merkevarekontoen sammen med en Google-konto for å få tilgang til kanalen din. Slik gjør du det:

1. Gå tilhttps://accounts.google.com/Login, og logg på Google-kontoen du vil koble sammen med YouTube-kanalen din. Dette kan være en Google-konto du allerede bruker på YouTube. Hvis du ikke har noen Google-konto, kan du opprette en ny.
  2. Gå til www.youtube.com/gaia_link.
  3. Oppgi brukernavnet og passordet ditt for YouTube i boksen til venstre. Merk: Det er dessverre ikke mulig å gjenopprette YouTube-passordet for en gammel konto hvis du har glemt det.
  4. Velg Gjør krav på en kanal.

Etter at du har fullført disse trinnene, kan du logge på YouTube med Google-kontoen du har koblet sammen med YouTube-kanalen. Dette gjør du ved å klikke på Logg inn øverst i hjørnet. Du kan bytte til kanalen din i menyen øverst til høyre under «Bytt konto».