Wachtwoord vergeten

Onthoud dat je het e-mailadres en wachtwoord van je Google-account moet gebruiken om in te loggen bij YouTube. Als je je wachtwoord opnieuw instelt, wordt het gewijzigd voor alle Google-services op het account, zoals je Gmail-account.

Het wachtwoord van je account resetten

1. Ga naar YouTube-accountherstel.
  2. Voer het e-mailadres van het account in.
  3. Bewijs dat het jouw account is door de vragen te beantwoorden.
  4. Als je een e-mailadres of telefoonnummer voor herstel hebt ingesteld, kun je hiermee mogelijk je account herstellen. Klik anders op de link Je identiteit verifiëren om te bewijzen dat jij de eigenaar van het account bent en je account te herstellen.