Ik ben ingelogd met een YouTube-gebruikersnaam

Als je je kanaal vóór mei 2009 hebt gemaakt en sinds 2011 niet hebt ingelogd, gebruikt je kanaal geen Google-account. Deze typen accounts noemen we 'verouderde YouTube-kanalen'.

Om toegang te krijgen tot een verouderd kanaal moet je het linken aan een Google-account. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar https://accounts.google.com/Login en log in op het Google-account dat je aan je YouTube-kanaal wilt linken. Als je nog geen Google-account hebt, kun je een nieuw account maken.
  2. Ga naar www.youtube.com/gaia_link.
  3. Voer in het vak aan de linkerkant je gebruikersnaam en wachtwoord voor YouTube in. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je dit voor deze accounts helaas niet herstellen.
  4. Selecteer 'Deze accounts linken'.
  5. Selecteer 'Kanaal claimen'.

Nadat je deze stappen hebt uitgevoerd, ga je naar www.youtube.com en gebruik je de gebruikersnaam en het wachtwoord van je nieuwe Google-account om toegang te krijgen tot je YouTube-kanaal.