Wachtwoord vergeten

Ga naar de YouTube-pagina voor accountherstel op je computer of mobiele webbrowser om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Na het opgeven van je e-mailadres of gebruikersnaam op de YouTube-pagina voor accountherstel beantwoord je enkele vragen om te bewijzen dat je de eigenaar bent van het account. Als je een e-mailadres of een telefoonnummer voor het herstellen hebt ingesteld, kunt je die gebruiken voor het herstellen van je account. Klik anders op de link Je identiteit verifiëren om te bewijzen dat jij de eigenaar van het account bent en je account te herstellen.

Onthoud dat je het e-mailadres en wachtwoord van je Google-account moet gebruiken om in te loggen bij YouTube. Als je het wachtwoord opnieuw instelt, wijzigt dit voor alle Google-services op dat account, zoals Gmail, Picasa, Blogger, Checkout, enz.