Vaig iniciar la sessió amb un nom d'usuari de YouTube

Si vas crear el teu canal abans del maig de 2009 i no hi has iniciat la sessió des de 2011, hem connectat automàticament el teu canal a un compte de marca. Per poder accedir al teu canal, has d'enllaçar aquest compte de marca a un compte de Google. Segueix aquests passos:

1. Ves a https://accounts.google.com/Login i inicia la sessió al compte de Google que vulguis enllaçar al teu canal de YouTube. Pot ser un compte de Google que ja facis servir a YouTube. Si no tens cap compte de Google, pots crear-ne un.
  2. Ves a www.youtube.com/gaia_link.
  3. Al quadre de l'esquerra, escriu el nom d'usuari i la contrasenya de YouTube. Nota: procura no oblidar la teva contrasenya antiga de YouTube, ja que aquests comptes no tenen l'opció de recuperar contrasenyes.
  4. Selecciona Reclama el canal.

Un cop hagis completat aquests passos, ja podràs iniciar la sessió a YouTube amb el compte de Google que hi has connectat fent clic a Inicia la sessió a la part superior. Pots canviar al teu canal al menú de la part superior dreta, a "Canvia de compte".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda