Ändra ett YouTube-lösenord

Du loggar in på YouTube med ditt Google-konto. YouTube-lösenordet är med andra ord det samma som för ditt Google-konto.

Om du vill ändra YouTube-lösenordet följer du anvisningarna för att ändra lösenordet för ditt Google-konto. Observera att lösenordet ändras för alla Google-tjänster du använder, som Gmail, Blogger, Kalender osv.

Har du glömt ditt lösenord? Ta reda på hur du kan återställa lösenordet.