Ändra ditt YouTube-lösenord

Du loggar in på YouTube med ditt Google-konto. YouTube-lösenordet är med andra ord det samma som för ditt Google-konto.

Om du vill ändra YouTube-lösenordet följer du anvisningarna för att ändra lösenordet för ditt Google-konto. Om du gör detta ändras lösenordet för alla tjänster från Google som du använder, till exempel Gmail, Blogger, Kalender och så vidare.

Har du glömt ditt lösenord? Ta reda på hur du kan återställa lösenordet.