Endre YouTube-passordet

Siden du logger deg på YouTube med Google-kontoen din, er YouTube-passordet ditt det samme som Google-kontopassordet ditt.

Hvis du vil endre YouTube-passordet ditt, følger du veiledningen for å endre passordet for Google-kontoen din. Vær oppmerksom på at dette endrer passordet ditt for alle Google-tjenester du bruker, for eksempel Gmail, Blogger og Kalender.

Har du glemt passordet? Finn ut hvordan du tilbakestiller passordet ditt.