YouTube-wachtwoord wijzigen

Je logt in bij YouTube met je Google-account, dus je YouTube-wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord voor je Google-account.

Als je je YouTube-wachtwoord wilt wijzigen, volg je de instructies om het wachtwoord voor je Google-account te wijzigen. Hierdoor verandert je wachtwoord voor alle Google-services die je gebruikt, zoals Gmail, Blogger, Google Agenda, enzovoort.

Ben je je wachtwoord vergeten? Meer informatie over het resetten van je wachtwoord.