Endre YouTube-passordet ditt

Siden du logger deg på YouTube med Google-kontoen din, er YouTube-passordet ditt det samme som passordet til Google-kontoen.

Hvis du vil endre YouTube-passordet, følger du veiledningen for å endre passord for Google-kontoen. Når du gjør dette, endres passordet for alle Google-tjenestene du bruker, for eksempel Gmail, Blogger, Kalender osv.

Har du glemt passordet? Finn ut hvordan du tilbakestiller passordet ditt.