Skift din YouTube-adgangskode

Du logger ind på YouTube med din Google-konto. Din adgangskode til YouTube er derfor den samme som til din Google-konto.

Hvis du vil ændre din adgangskode på YouTube, skal du følge vejledningen i, hvordan du ændrer adgangskoden til din Google-konto. Bemærk, at denne handling vil ændre din adgangskode til alle dine Google-tjenester, f.eks. Gmail, Blogger, Kalender osv.

Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller din adgangskode.