Playlists opslaan

Je kunt playlists die je zelf hebt gemaakt, playlists die andere creators hebben gemaakt en video's in je playlist Later bekijken aan het tabblad Jij toevoegen. Door een afspeellijst op te slaan, kun je deze later snel terugvinden en bekijken.

Een playlist waarvan je eigenaar bent, kun je als openbare playlist aan je bibliotheek toevoegen zodat je kijkers deze aan hun eigen bibliotheek kunnen toevoegen. Update je privacyinstellingen om playlists te verbergen. Zo zijn de opgeslagen playlists op je kanaal nog wel zichtbaar voor jou, maar niet voor andere kijkers.

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Playlists in je bibliotheek opslaan

Terwijl je een video bekijkt

Je kunt een playlist opslaan terwijl je deze bekijkt.

1. Ga naar een video die deel uitmaakt van een playlist.
  2. Selecteer de playlist aan de rechterkant.
  3. Klik in het playlistvak op Playlist opslaan .

Een playlist uit je bibliotheek verwijderen

1. Ga naar de playlist die je wilt verwijderen.
  2. Klik in het playlistvak op Verwijderen uit bibliotheek .