Lagre spillelister

Du kan legge til spillelister du selv har opprettet, spillelister som er opprettet av andre skapere, og videoer du har lagt til i Se senere-spillelisten, på Du-fanen. Når du har lagret spillelister, er det enkelt å finne og se dem senere.

Hvis du eier en spilleliste, kan du legge den til offentlig i biblioteket ditt, slik at seerne dine kan legge den til i sine egne. Hvis du ikke vil at spillelisten din skal vises offentlig, kan du oppdatere tilgangsinnstillingene dine. Hvis du gjør dette, kan du fortsatt se lagrede spillelister på kanalen din, mens andre seere ikke kan se dem.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

YouTube-appen

Legg til en spilleliste i biblioteket ditt

Fra en kanalside

1. Trykk på SPILLELISTER-fanen for å se spillelistene for den aktuelle kanalen.
  2. Trykk på Mer ved siden av informasjonen om spillelisten.
  3. Trykk på Lagre i biblioteket.

Når du ser på en video

Hvis du ser på en video som er en del av en spilleliste, trykker du på Lagre .

Se spillelister du har lagt til i biblioteket ditt

Du kan se spillelistene du har lagret og opprettet, på Bibliotek-fanen .

Mobilnettstedet

Legg til en spilleliste i biblioteket ditt

Når du ser på en video

Trykk på Lagre  når du ser på en video som er en del av en spilleliste.

Se spillelister du har lagt til i biblioteket ditt

Du kan se spillelister du har opprettet og lagt til i biblioteket, ved å trykke på Bibliotek-fanen.