Videon lataus pysähtyy

Vinkkejä, jos videoiden lataaminen kestää kauan tai lataus pysähtyy.

Latausaika vaihtelee riippuen tiedoston koosta, verkon kaistanleveydestä ja latausliikenteestä. Lataus voi kestää muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Jos videon lataus tuntuu pysähtyneen tai kestää kauan, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Tiedoston tyyppi ja koko: Videon tiedostotyyppi ja videomuoto määrittävät sen koon. Voit nopeuttaa lataamista käyttämällä näitä suositeltuja muotoja.
  • Hidas nettiyhteys: Tarkista nettiyhteytesi tekemällä google.comissa haku sanoilla "internet speed test" ja käyttämällä jotain tuloksissa olevaa nettisivua. Hidas tai epävakaa nettiyhteys on yksi yleisimmistä hitaan latauksen syistä.
  • Vilkas latausliikenne: Saatat ladata videota ruuhkaisena aikana. Ruuhkaisina aikoina internetpalveluntarjoajan verkkoyhteyksissä on hetkellisesti paljon latausliikennettä, jolloin videon lataaminen YouTubeen saattaa kestää tavallista kauemmin. Katso lisätietoja YouTube-videoiden toiminnasta.
  • Resoluutio: Korkealaatuisempien videoiden lataamisessa kestää kauemmin. Esimerkiksi 4K-videon latautuminen kestää kauemmin kuin 1080p-tarkkuuden videon latautuminen.

Jos kohtaat tässä mainittuja ongelmia, odota, kunnes video on ladattu YouTubeen.

Aiemman latauksen jatkaminen

Jos joudut keskeyttämään latauksen mistä tahansa syystä, sinulla on 24 tuntia aikaa jatkaa sitä kohdasta, johon edellinen lataus pysähtyi. Jatka latausta menemällä osoitteeseen youtube.com/upload ja valitsemalla sama tiedosto tietokoneeltasi.