Videon lataus pysähtyy

Vinkkejä, jos videoiden latautuminen kestää kauan tai lataus pysähtyy.

Latausaika voi vaihdella paljon videon muodosta, tiedostokoosta, verkon kaistanleveydestä ja latausliikenteestä riippuen. Lataus voi kestää muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Jos videon lataaminen kestää liian kauan tai lataus pysähtyy, syynä voi olla jokin seuraavista ongelmista:

• Tiedostotyyppi ja ‑koko: Ota huomioon videon pituuden lisäksi ladattavan tiedoston muoto ja koko. Videotiedoston koko riippuu tiedostotyypistä ja videomuodosta. Voit nopeuttaa lataamista käyttämällä näitä suositeltuja muotoja.
  • Hidas nettiyhteys: Tarkista nettiyhteytesi. Hidas tai epävakaa nettiyhteys on yksi yleisimmistä syistä videoiden hitaaseen latautumiseen.
  • Vilkas latausliikenne: Saatat ladata videota ruuhkaisena aikana. Ruuhkaisina aikoina internetpalveluntarjoajan verkossa on hetkellisesti paljon latausliikennettä, joten videon lataaminen YouTubeen saattaa kestää tavallista kauemmin. Katso lisätietoja YouTube-videoiden toiminnasta.
  • Resoluutio: Korkealaatuisempien videoiden lataamisessa kestää kauemmin. Esimerkiksi 4K-videon latautuminen kestää kauemmin kuin 1080p-tarkkuuden videon latautuminen.

Jos kohtaat tässä mainittuja ongelmia, odota, kunnes video on ladattu YouTubeen.

Aiemman latauksen jatkaminen

Sinun ei tarvitse aloittaa latausta täysin alusta. Jos lataus keskeytyi mistä tahansa syystä, sinulla on 24 tuntia aikaa jatkaa latausta kohdasta, johon edellinen lataus pysähtyi. Palaa takaisin sivulle youtube.com/upload ja valitse sama tiedosto tietokoneelta.