Video går i stå under upload

Tips til videoer, der tager lang tid at uploade, eller som går i stå under upload.

Uploadtiden varierer afhængigt af filstørrelsen. Uploadtiden kan også variere afhængigt af internetbåndbredde og uploadtrafik. Upload kan tage alt lige fra få minutter til flere timer. Hvis dit upload lader til at være gået i stå, kan det skyldes:

• Filtype og -størrelse: Din videos filtype og videoformat har indflydelse på dens størrelse. For at gøre dine uploads hurtigere kan du gemme dine videoer i et af disse anbefalede formater.
  • Langsom internetforbindelse: Søg på "hastighedstest" på Google for at tjekke din internetforbindelse. Langsom eller ustabil internetforbindelse er en af hovedårsagerne til langsomme uploads.
  • Tung uploadtrafik: Du er muligvis ved at uploade på et travlt tidspunkt. I nogle perioder med spidsbelastning registrerer din internetudbyder stigninger i uploadtrafikken, og det kan tage længere tid at uploade din video til YouTube. Få flere oplysninger om videoeffektivitet på YouTube.
  • Kvalitet: Videoer i høj kvalitet tager længere tid at uploade. En 4K-video tager for eksempel længere tid at uploade end en 1080p-video.

Hvis du oplever nogle af ​​disse problemer, anbefaler vi, at du lader videouploaden til YouTube blive færdig.

Fortsæt tidligere upload

Hvis du af en eller anden grund er nødt til at forlade dit upload, kan du fortsætte, hvor du slap, i en periode på op til 24 timer. Du skal bare gå tilbage til youtube.com/upload og vælge den samme fil fra din computer for at fortsætte.