Vídeos que s'aturen durant la pujada

Consells per als vídeos que tarden a penjar-se o que s'aturen en el procés.

El temps de pujada dels vídeos canvia segons la mida del fitxer. També pot variar segons l'amplada de banda d'Internet i el trànsit de pujades. Les pujades poden tardar des d'uns quants minuts fins a diverses hores. Si la pujada s'ha aturat o tarda molt de temps a completar-se, és possible que sigui per algun dels motius següents:

• Tipus de fitxer i mida: el tipus de fitxer i el format del vídeo canvien la mida. Per penjar vídeos més ràpid, codifica'ls en un d'aquests formats recomanats.
  • Connexió a Internet lenta: cerca "prova de velocitat d'Internet" a Google i comprova la connexió a Internet. Una connexió lenta o inestable a Internet és un dels motius principals que els vídeos tardin més a penjar-se.
  • Trànsit de pujada intens: és possible que estiguis intentant penjar un vídeo en moments de trànsit intens. En algunes hores punta, el teu proveïdor d'Internet registra pics de trànsit de pujada i és possible que els vídeos tardin més a penjar-se a YouTube. Obtén més informació sobre el rendiment dels vídeos a YouTube.
  • Qualitat: els vídeos amb qualitats més altes tarden més a penjar-se. Per exemple, un vídeo amb resolució 4K tardarà més a penjar-se que un vídeo de 1080p.

Si tens cap d'aquests problemes, et recomanem que esperis que el vídeo s'acabi de penjar a YouTube.

Reprendre una pujada anterior

Si has hagut d'abandonar una pujada per qualsevol motiu, tens fins a 24 hores per reprendre-la en el moment en què l'has deixada. Torna a youtube.com/upload i selecciona el mateix fitxer de l'ordinador.