Käyttäjien tarkastelu ja hallinta

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Content Managerin asetusten Luvat-sivulta näet Content Managerin käyttäjät ja heidän roolinsa

Voit tarkastella ja suodattaa käyttäjiä sekä eksportoida käyttäjälistoja. Voit myös poistaa sellaisia käyttäjiä, jotka eivät enää tarvitse pääsyoikeuksia.

Käyttäjien tarkastelu

Näin näet kaikki käyttäjät, joilla on pääsy Content Manageriin:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Luvat.

Voit rajata listaa klikkaamalla Valitse suodatin  ja suodattamalla käyttäjiä avainsanan tai roolien mukaan. Lue lisää roolien hallinnasta.

Jos haluat eksportoida listan, siirry kohtaan Käyttäjälistan eksportoiminen.

Huom. Sivulla näkyy enintään 30 käyttäjää.
Tietyn käyttäjän löytäminen

Näin voit hakea tiettyä Content Managerin käyttäjää:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Luvat.
  4. Klikkaa Valitse suodatin  ja sitten Avainsana.
  5. Lisää avainsana, kuten nimi tai sähköpostiosoite ja sitten klikkaa KÄYTÄ.
    • Huom. Kirjainkoolla ei ole väliä. Hakutermeissä ei voi käyttää jokerimerkkejä.
Roolin saaneiden käyttäjien etsiminen

Näet tietyn roolin saaneet Content Manager ‑käyttäjät seuraavasti:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Luvat.
  4. Klikkaa Valitse suodatin  ja sitten Roolit. Näet listan kaikista Content Manageriin luomistasi rooleista.
  5. Valitse haettavan roolin vieressä oleva ruutu. Voit tarkentaa listaa kirjoittamalla haettavan roolin ensimmäiset kirjaimet.
Käyttäjälistan eksportoiminen

Näin eksportoit listan Content Managerin käyttäjistä:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Luvat.
  4. Valitse niiden käyttäjien valintaruudut, joiden tiedot haluat eksportoida.
    • Voit valita kaikki sivulla olevat käyttäjät klikkaamalla yläreunan valintaruutua.
    • Voit valita kaikki Content Managerin käyttäjät klikkaamalla yläreunan valintaruutua ja sitten Valitse kaikki.
  5. Valitse Vie  ja sitten Pilkuilla erotetut arvot (.csv) . Tiedosto ladataan automaattisesti.

Kenttien kuvaukset

Kentän nimi Kuvaus

Nimi

Käyttäjän julkisesti näkyvä nimi

Sähköpostiosoite

Käyttäjän sähköpostiosoite

Rooli

Roolin nimi, kuten Järjestelmänvalvoja

Luvat: Ominaisuudet

Ominaisuudet, joihin käyttäjällä on pääsy

Luvat: Rajoitukset

Käyttäjää koskevat rajoitukset, kuten tulojen tarkastelemisen esto

Tila

Aktiivinen: Käyttäjä hyväksyi kutsun ja hänellä on aktiivinen pääsyoikeus Content Manageriin.

Kutsuttu: Kutsu on lähetetty, mutta käyttäjä ei ole hyväksynyt sitä. Käyttäjällä ei ole pääsyoikeutta Content Manageriin, ennen kuin kutsu on hyväksytty.

Kutsu vanhenee

Käyttäjän kutsun vanhenemisaika (näkyy vain käyttäjille, joiden tila on Kutsuttu)

Käyttäjien poistaminen

Näin poistat käyttäjän Content Managerista:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  3. Valitse Luvat.
  4. Etsi käyttäjä, jonka haluat poistaa.
    • Rajaa listaa klikkaamalla Valitse suodatin  ja sitten Avainsana. Lisää käyttäjän nimi tai sähköpostiosoite.
  5. Klikkaa Pääsyoikeudet-sarakkeesta roolin nimeä ja valitse Poista pääsyoikeudet.
  6. Klikkaa VALMIS.
  7. Palattuasi Luvat-sivulle tallenna muutokset klikkaamalla TALLENNA.

Sivun alareunassa näkyy vahvistusviesti käyttäjän poistamisesta Content Managerista.

Lue lisää roolien hallinnasta.