Visualitzar i gestionar usuaris

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

A la pàgina Permisos de la configuració del Gestor de continguts es mostren els usuaris del Gestor de continguts i la funció que tenen assignada.

Des d'aquí, pots veure tots els usuaris, filtrar per cercar usuaris concrets, exportar una llista d'usuaris i treure els usuaris que ja no necessitin tenir accés.

Veure una llista d'usuaris

Per veure una llista de tots els usuaris que tenen accés al Gestor de continguts:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. Fes clic a Permisos.

Per restringir la llista, pots fer clic a Selecciona un filtre i filtrar els usuaris per Paraula clau o Funcions. Obtén més informació sobre com pots gestionar les funcions.

Per exportar la llista, ves a Exporta una llista d'usuaris.

Nota: cada pàgina mostra fins a 30 usuaris.
Cercar un usuari concret

Per cercar un usuari concret del Gestor de continguts:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Fes clic a Selecciona un filtre i després Paraula clau.
  5. Introdueix una paraula clau, com ara un nom o una adreça electrònica i després APLICA.
    • Nota: la cerca no distingeix entre majúscules i minúscules. Els termes de cerca no poden incloure caràcters comodí.
Cercar usuaris assignats a una funció

Per veure una llista de tots els usuaris del Gestor de continguts assignats a una funció:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Fes clic a Selecciona un filtre i després Rols. Es mostrarà una llista de tots els rols que has creat al Gestor de continguts.
  5. Marca la casella que hi ha al costat de la funció que vols filtrar. També pots començar a introduir el nom del rol per reduir els resultats de la llista.
Exportar una llista d'usuaris

Per exportar una llista d'usuaris del Gestor de continguts:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Marca la casella que hi ha al costat dels usuaris dels quals vols exportar la informació.
    • Per seleccionar tots els usuaris d'una pàgina, fes clic a la casella de selecció que hi ha a la part superior.
    • Per seleccionar tots els usuaris del Gestor de continguts, fes clic a la casella de selecció que hi ha a la part superior i després Selecciona-ho tot.
  5. Fes clic a Exporta i després Valors separats per comes (.csv) . El fitxer es baixarà automàticament.

Descripcions dels camps

Nom del camp Descripció

Nom

Nom de visualització de l'usuari.

Adreça electrònica

Adreça electrònica de l'usuari.

Funció

Nom de la funció (p. ex., administrador).

Permisos: funcions

Funcions a les quals un usuari té accés.

Permisos: restriccions

Restriccions que s'apliquen a un usuari; p. ex., no pot veure els ingressos.

Estat

Actiu: l'usuari ha acceptat la invitació i té accés actiu al teu Gestor de continguts.

Convidat: s'ha enviat la invitació, però l'usuari no l'ha acceptada. L'usuari no té accés al teu Gestor de continguts fins que no accepti la invitació.

La invitació caduca el dia

Quan caduca la invitació d'un usuari (només es mostra als usuaris amb l'estat Convidat).

Suprimir usuaris

Per suprimir un usuari del Gestor de continguts:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Cerca l'usuari que vols suprimir.
    • Per restringir la llista, fes clic a Selecciona un filtre i després Paraula clau i introdueix el seu nom o la seva adreça electrònica.
  5. A la columna Accés, fes clic al nom de la funció i selecciona Suprimeix l'accés.
  6. Fes clic a FET.
  7. Un cop hagis tornat a la pàgina Permisos, fes clic a DESA per desar els canvis.

Es mostrarà un missatge a la part inferior de la pàgina per confirmar que l'usuari s'ha suprimit correctament del teu Gestor de continguts.

Obtén més informació sobre com pots gestionar les funcions.