Skapa videor med höjdpunkter

När du skapar en livestream kan du även dela en kortare och redigerad version när den har avslutats i form av videor med höjdpunkter. Hur du skapar videor med höjdpunkter beror på om du använder Streama nu eller Evenemang.

Streama nu

Vi ser automatiskt vilken upplösning och bildfrekvens som används i din stream när du använder Streama nu.

1. När streamen har startat klickar du på Skapa höjdpunkter under spelaren.
  2. Använd spelarens tidslinje och ange start- och sluttid för klippet med Hämta spelartid.
  3. Klicka på Ladda upp så skapas ett höjdpunktsklipp. Du kan skapa flera klipp med höjdpunkter.
  4. Bearbetningsfilerna finns i avsnittet Uppladdningar i Videohanteraren. Du kan även när som helst lägga till metadata och anpassade miniatyrer.
Evenemang

När du schemalägger en livestream med Evenemang kan du skapa höjdpunkter utan att aktivera Arkivinspelning.

1. Skapa evenemanget och börja streama med funktionen synkronisera till förhandsspelare aktiverad.
  2. Använd förhandsspelarens tidslinje om du vill markera start- och slutpunkter med hjälp av Skapa höjdpunkt, Ange start och Ange slut.
  3. Klicka på Ladda upp så skapas ett höjdpunktsklipp. Du kan skapa flera klipp med höjdpunkter.
  4. Bearbetningsfilerna finns i avsnittet Uppladdningar i Videohanteraren. Du kan även när som helst lägga till metadata och anpassade miniatyrer.