Skapa en höjdpunkt

När du skapar en livestream kan du även dela en kortare och redigerad version i form av höjdpunkter medan du streamar.

Lägg till en markör i streamen så att du enkelt kan skapa en höjdpunkt

Du kan skapa höjdpunkter enklare genom att infoga markörer i streamen  när någonting intressant händer medan du livestreamar. När du sedan skapar höjdpunkten i YouTubes redigerare ser du markörerna på tidslinjen.

Så här skapar du en höjdpunkt

Du kan skapa en höjdpunkt medan du streamar eller redigera den när streamen är över. Om du streamar ensam (som många spelare) är det förmodligen bäst att infoga en markör som referens och skapa höjdpunkten när du är färdig med streamen. Om du ingår i ett team kan du enkelt skapa höjdpunkten medan du streamar.

1. Öppna YouTube Studio.
  2. Klicka på Skapa Skapa följt av Sänd live uppe till höger.
  3. Klicka på Streama eller Hantera och starta en stream.
  4. När någonting intressant händer lägger du till en streammarkör genom att trycka på Infoga streammarkör  uppe till höger.
  5. Klicka på Skapa höjdpunkt högst upp.
  6. Trimma videon: välj vad du vill ha med i höjdpunkten. Du kan dra i handtagen på tidslinjen eller redigera tidsstämplarna.
  7. Ljud av eller ljud på: tryck på Ljud av .
  8. Ange en titel, ställ in integritetsinställningar för videon och lägg till en beskrivning.
  9. Klicka på Skapa. Din video publiceras automatiskt.