Lag høydepunktklipp

Vi er i ferd med å avvikle verktøyene for direktesendinger i den klassiske versjonen av Skaperstudio. Prøv det nye kontrollrommet for direktesendinger, som kombinerer verktøyene for direktesendinger fra den klassiske versjonen av Skaperstudio med nye og bedre funksjoner. Finn ut mer.

Med et høydepunktklipp kan du dele en redigert kortversjon av en direktesending mens du strømmer. Hvordan du lager høydepunktklipp, avhenger av om du bruker Strøm nå, Arrangementer eller kontrollrommet for direktesendinger.

1. Åpne YouTube Studio.
  2. Klikk på OPPRETT øverst til høyre for å åpne kontrollrommet for direktesendinger.
  3. Klikk på Send direkte eller Administrer, og start en direktesending.
  4. Klikk på Opprett høydepunkt øverst.
Strøm nå

Når du bruker Strøm nå, registrerer vi automatisk oppløsningen og bildefrekvensen for sendingen din.

1. Når sendingen er i gang, klikker du på Opprett høydepunkt under spilleren.
  2. Bruk tidslinjen i spillerens til å angi start- og sluttid for høydepunktvideoen med Hent avspillingstid.
  3. Klikk på Last opp for å behandle høydepunktvideoen. Du kan lage flere høydepunktvideoer.
  4. Du kan se filene som behandles, i Opplastinger-delen av Videobehandler. Du kan også når som helst legge til metadata og egendefinerte miniatyrbilder.
Arrangementer

Når du planlegger en direktesending via Arrangementer, kan du opprette høydepunkter uten å slå på Arkivér opptaket.

1. Opprett arrangementet, og start sendingen med funksjonen for synkronisering med forhåndsvisning slått på.
  2. Bruk tidslinjen i avspilleren for forhåndssjekk til å markere inn- og utpunktene med Opprett høydepunkt, Angi starttidspunkt og Angi sluttidspunkt.
  3. Klikk på Last opp for å behandle høydepunktsvideoen. Du kan lage flere høydepunktvideoer.
  4. Du kan se filene som behandles, i Opplastinger-delen av Videobehandler. Du kan også når som helst legge til metadata og egendefinerte miniatyrbilder.