Kohokohdan luominen

Kun luot livestriimin, kohokohtien avulla voit jakaa siitä lyhyemmän, editoidun version lähetyksen aikana.

Kohokohdan luominen helposti striimimerkinnöillä

Kohokohdan voi luoda helposti lisäämällä striimimerkintöjä  kiinnostaviin kohtiin striimin aikana. Näet striimimerkinnät aikajanalla, kun valitset kohokohtia YouTube Editorissa.

Kohokohdan luominen

Voit luoda kohokohdan striimauksen aikana tai muokata kohokohtaa striimauksen jälkeen. Jos striimaat yksin (kuten monet pelaajat), kannattaa lisätä striimimerkintä muistutukseksi, jotta löydät parhaat palat muokatessasi kohokohtia striimin jälkeen. Jos striimaat yhdessä tiimin kanssa, voit helposti luoda kohokohdan striimin aikana.

1. Avaa YouTube Studio.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Luo ja sitten Aloita live-lähetys.
  3. Valitse Striimaa tai Hallinnoi ja aloita striimi.
  4. Voit lisätä striimimerkin kiinnostavaan kohtaan napauttamalla oikeasta yläreunasta Lisää striimimerkintä .
  5. Valitse ylhäältä Luo korostus .
  6. Trimmaa videota: Valitse, mitä haluat lisätä kohokohtaan. Voit vetää aikajanan palkkeja tai muokata aikaleimoja.
  7. Mykistä tai poista mykistys: Napauta mykistä .
  8. Lisää kohokohdalle nimi, kuvaus ja yksityisyysasetus.
  9. Klikkaa Luo. Video julkaistaan automaattisesti.