Crear moments destacats

Les nostres eines clàssiques de reproducció en directe aviat deixaran d'estar disponibles. Pots provar la nova Sala de control en directe, que combina les nostres eines clàssiques de reproducció per a ordinadors amb funcions noves i millorades. Més informació

Quan crees una reproducció en directe, els moments destacats et poden ajudar a compartir una versió més curta i editada de la reproducció mentre l'emets. La manera de crear moments destacats depèn de si utilitzes la Sala de control en directe, l'opció Reprodueix ara o l'opció Esdeveniments.

Afegir un marcador de reproducció en directe per crear moments destacats fàcilment

Per crear moments destacats més fàcilment, pots inserir marcadors de reproducció en directe  quan tingui lloc alguna cosa interessant mentre reprodueixes en directe. Més tard, en crear els moments destacats a l'Editor de YouTube, veuràs els marcadors de reproducció en directe a la línia de temps.

Com es poden crear moments destacats

Pots crear els moments destacats durant la reproducció o editar-los un cop hagi finalitzat. Si reprodueixes sense cap ajuda (com molts jugadors de videojocs), el més probable és que insereixis un marcador de reproducció en directe per utilitzar-lo com a referència i que creïs els moments destacats un cop la reproducció hagi finalitzat. Si formes part d'un equip, pots crear moments destacats fàcilment durant la reproducció.

1. Obre YouTube Studio.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Crea i, a continuació, Emet en directe.
  3. Fes clic a Reproducció en directe o a Gestiona i inicia una reproducció.
  4. Quan passi alguna cosa interessant, afegeix un marcador de reproducció en directe tocant l'opció Insereix un marcador de reproducció en directe  que hi ha a la part superior dreta.
  5. A la part superior, fes clic a Crea un clip destacat .
  6. Retalla el vídeo: selecciona el contingut que vols destacar. Pots arrossegar les barres de control a la línia de temps o editar les marques de temps.
    Silencia o deixa de silenciar: toca Silencia .
  7. Introdueix un títol, defineix la privadesa del vídeo i afegeix una descripció.
  8. Fes clic a Crea. El vídeo es publicarà automàticament.
Reprodueix ara

Quan utilitzes l'opció Reprodueix ara, detectem automàticament la resolució i els fotogrames per segon de la teva reproducció.

1. Un cop hagis iniciat la reproducció, fes clic a Crea un clip destacat a sota del reproductor.
  2. Utilitza la línia de temps del reproductor per establir el moment d'inici i de finalització del clip amb l'opció Obtén l'hora del reproductor.
  3. Fes clic a Penja per processar un clip de moments destacats. Pots crear-ne diversos.
Esdeveniments

Quan programes una reproducció en directe amb l'opció Esdeveniments, pots crear clips de moments destacats sense activar la gravació d'arxius.

1. Crea un esdeveniment i comença a reproduir contingut en directe amb la funció Sincronitza amb el reproductor de previsualització activada.
  2. Utilitza la línia de temps del reproductor de previsualització per marcar els punts d'entrada i de sortida amb les opcions Crea un clip destacat, Defineix l'inici i Defineix el final.
  3. Fes clic a Penja per processar un clip de moments destacats. Pots crear-ne diversos.