Art Track ‐videoiden lokalisoitu metadata ja alkuperäinen julkaisupäivä

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Voit lisätä tallenteelle nimen, artistin nimen, genren, levy-yhtiön nimen ja vanhemmille suunnatun varoituksen sekä muun aluekohtaisen metadatan käännöksiä. Lisäämiäsi käännöksiä käytetään YouTube Music ‑sovelluksessa ja osoitteessa music.youtube.com. YouTuben pääsovelluksessa taidemusiikkikappaleelle näytetään alkuperäiskielen mukainen nimi ja kuvaus. Kunkin käännöksen kohdalla LanguageAndScriptCode-määrite kertoo käännöksen kielen.

Seuraavassa esimerkissä näkyy, miten Japania koskeva metadata ilmoitetaan:

<ReleaseDetailsByTerritory>
    <TerritoryCode>JP</TerritoryCode>
    <LabelName>JP ACME Label Inc.</LabelName>
    <Title TitleType="DisplayTitle" LanguageAndScriptCode="ja-Jpan">
        <TitleText>タイトルテキスト</TitleText>
    </Title>
    <DisplayArtist SequenceNumber="1">
        <PartyName LanguageAndScriptCode="ja-Jpan">
            <FullName>アーティスト名</FullName>
        </PartyName>
        <ArtistRole>MainArtist</ArtistRole>
    </DisplayArtist>
    <ParentalWarningType>NotExplicit</ParentalWarningType>
    <Genre>
        <GenreText>JPOP</GenreText>
        <SubGenre>JPOP sub genre</SubGenre>
    </Genre>
    <ReleaseDate IsApproximate="true">2020-03-01</ReleaseDate>
</ReleaseDetailsByTerritory>

Alkuperäinen julkaisupäivä

DDEX-syötteen <OriginalReleaseDate>-arvo määrittää, milloin julkaisu on tullut tai tulee saataville fyysiseen tai sähköiseen jakeluun tai verkkojakeluun. Jos lisäät tämän päivämäärän DDEX-tiedostoon, varmista seuraavat asiat:

• Julkaisupäivä on oikein.
  • Julkaisupäivä on muotoiltu oikein (VVVV-KK-PP).
  • Julkaisuvuosi on vähintään 1860.