Lokaliserede metadata for numre med albumcover og oprindelige udgivelsesdatoer

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Du kan angive oversatte titler, kunstnernavne, genrer, navne på pladeselskaber, indholdsklassificeringer og andre områdespecifikke metadata for en optagelse. Oversættelserne bliver brugt i YouTube Music-appen og på music.youtube.com. Teksten på det originale sprog bliver brugt i den statiske videos titel og beskrivelse på den primære YouTube-platform. For hver oversættelse angiver attributten LanguageAndScriptCode oversættelsens sprog.

I eksemplet nedenfor kan du se, hvordan du angiver metadata, der er specifikke for Japan:

<ReleaseDetailsByTerritory>
    <TerritoryCode>JP</TerritoryCode>
    <LabelName>JP ACME Label Inc.</LabelName>
    <Title TitleType="DisplayTitle" LanguageAndScriptCode="ja-Jpan">
        <TitleText>タイトルテキスト</TitleText>
    </Title>
    <DisplayArtist SequenceNumber="1">
        <PartyName LanguageAndScriptCode="ja-Jpan">
            <FullName>アーティスト名</FullName>
        </PartyName>
        <ArtistRole>MainArtist</ArtistRole>
    </DisplayArtist>
    <ParentalWarningType>NotExplicit</ParentalWarningType>
    <Genre>
        <GenreText>JPOP</GenreText>
        <SubGenre>JPOP sub genre</SubGenre>
    </Genre>
    <ReleaseDate IsApproximate="true">2020-03-01</ReleaseDate>
</ReleaseDetailsByTerritory>

Oprindelig udgivelsesdato

<OriginalReleaseDate> i DDEX angiver, hvornår udgivelsen blev eller bliver gjort tilgængelig til fysisk, elektronisk eller online distribution. Hvis du medtager denne dato i din DDEX-fil, skal du sørge for, at:

• Udgivelsesdatoen er korrekt
  • Udgivelsesdatoen er formateret korrekt (ÅÅÅÅ-MM-DD)
  • Udgivelsesåret er 1860 eller senere