Utleie og kjøp på Roku

Utleie og kjøp er tilgjengelig på Roku-enheter som er lansert etter juli 2011:
  • Roku LT
  • Roku 1
  • Roku 2
  • Roku 2 HD
  • Roku 2 XD
  • Roku 2XS
  • Roku 3
  • Roku Streaming Stick (både HDMI- og RokuReady-versjonene)
  • Roku TV

Filmer og TV-programmer

Du kan se filmer og TV-programmer du har kjøpt på YouTube, ved å logge på YouTube-appen og gå til Kjøpt. Pass på at du har installert den nyeste versjonen av YouTube-appen på enheten din.

Hvis du ikke ser Kjøpt i navigasjonspanelet, logger du av YouTube-appen og deretter på igjen.

Direktesendinger

Du kan se direktesendinger du har kjøpt, ved å legge dem til på en spilleliste, for eksempel Se senere, på en datamaskin eller mobilenhet, og deretter gå til Se senere på Roku-enheten din.