Gehuurde en gekochte content op Roku

Gehuurde en gekochte content is beschikbaar op Roku-apparaten die na juli 2011 zijn uitgekomen:
  • Roku LT
  • Roku 1
  • Roku 2
  • Roku 2 HD
  • Roku 2 XD
  • Roku 2XS
  • Roku 3
  • Roku Streaming Stick (HDMI- en RokuReady-versies)
  • Roku TV

Films en tv-programma's

Films en tv-programma's die op YouTube zijn gekocht, bekijk je door je in te loggen bij de YouTube-app en naar Aankopen te gaan. Zorg ervoor dat de meest recente versie van de YouTube-app op je apparaat is geïnstalleerd.

Als Aankopen niet wordt weergegeven, log je uit en weer in bij de YouTube-app.

Live evenementen

Je kunt gekochte live evenementen bekijken door ze op een computer of mobiel apparaat aan een afspeellijst zoals Later bekijken toe te voegen en daarna op je Roku naar Later bekijken te gaan.