Vuokraukset ja ostokset Roku-laitteilla

Vuokrauksia ja ostoksia voi katsella heinäkuun 2011 jälkeen julkaistuilla Roku-laitteilla:
  • Roku LT
  • Roku 1
  • Roku 2
  • Roku 2 HD
  • Roku 2 XD
  • Roku 2XS
  • Roku 3
  • Roku Streaming Stick (sekä HDMI- että RokuReady-versiot)
  • Roku TV.

Elokuvat ja TV-ohjelmat

Voit toistaa YouTubessa ostettuja elokuvia ja ohjelmia kirjautumalla sisään YouTube-sovellukseen ja siirtymällä kohtaan Ostokset. Varmista, että laitteeseen on asennettu uusin YouTube-sovelluksen versio.

Jos kohta Ostokset ei ole näkyvissä, kirjaudu ulos YouTube-sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

Live-tapahtumat

Voit katsoa ostettuja livetapahtumia lisäämällä ne tietokoneella tai mobiililaitteella soittolistaan, kuten Katso myöhemmin, ja siirtymällä Roku-laitteella kohtaan Katso myöhemmin.