Filmleje og køb på Roku

Filmleje og køb er tilgængelige på Roku-enheder, der er blevet introduceret efter juli 2011:
  • Roku LT
  • Roku 1
  • Roku 2
  • Roku 2 HD
  • Roku 2 XD
  • Roku 2XS
  • Roku 3
  • Roku Streaming Stick (både HDMI- og RokuReady-versioner)
  • Roku TV

Film og tv-serier

Film og serier, som du har købt på YouTube, kan du se ved at logge ind på YouTube-appen og gå til Køb. Sørg for, at den seneste version af YouTube-appen er installeret på din enhed.

Hvis Køb ikke vises i navigationen, skal du logge ud og ind igen på YouTube-appen.

Livebegivenheder

Købte livebegivenheder kan ses ved at føje dem til en playliste som f.eks. Se senere på en computer eller mobilenhed og derefter gå til Se senere på din Roku.