Overzicht van reacties

Op de pagina Reacties kun je de reacties op je kanaal en video's beoordelen en beheren. Je kunt op deze pagina ook reacties leuk vinden, verwijderen en markeren als spam of misbruik.

Reacties bekijken

Je kunt rechtstreeks naar de pagina Reacties gaan of onderstaande stappen volgen om naar de pagina te gaan.

1. Log in bij je YouTube-kanaal op www.youtube.com.
  2. Klik rechtsboven op het accountpictogram > Creator Studio.
  3. Klik op Reacties onder Community.
  4. Bekijk alle reacties op het kanaal, filter reacties op video met het dropdown-menu aan de rechterkant of gebruik het zoekvak om reacties te zoeken die bepaalde zoekwoorden bevatten. Op de tabbladen kun je de volgende acties uitvoeren:
    • Tabblad Gepubliceerd: Bekijk een lijst met alle reacties die onlangs zijn geplaatst op je video's en kanaal, met de nieuwste reacties bovenaan. De twee meest recente antwoorden op een reactie worden onder de originele reactie weergegeven.
    • Tabblad 'Te beoordelen': Beoordeel reacties die goedkeuring vereisen volgens je instellingen voor reacties. Jij bepaalt welke reacties wel of niet worden gepubliceerd. Dit kan per reactie maar ook voor meerdere reacties tegelijk. Meer informatie over het beoordelen en goedkeuren van reacties
    • Tabblad 'Gemarkeerd als spam': Beoordeel reacties die zijn gemarkeerd als spam. Jij bepaalt welke reacties wel of niet worden gepubliceerd. Dit kan per reactie maar ook voor meerdere reacties tegelijk. Meer informatie over het beoordelen van reacties die als spam zijn gemarkeerd
    • Klik op Beantwoorden als je op een reactie wilt reageren of klik op de titel van de video om de reactie te bekijken op de weergavepagina van je video.

Een reactiemoderator uitnodigen

Je kunt andere YouTube-gebruikers met een kanaal vragen om je reacties te beheren. Meer informatie over hoe je een reactiemoderator toevoegt aan je kanaal.

Tip: Je kunt reacties ook beheren met de Creator Studio-app op je mobiele apparaat. Ga aan de slag via het Helpcentrum van de YouTube Creator Studio-app.