Skicka feedback

Rapportera problem med YouTube

1. Logga in på youtube.com.
  2. Välj ditt profilfoto  följt av Skicka feedback
  3. Beskriv problemet. Ju mer information du anger i rapporten, desto lättare blir det för oss.
  4. Välj om du vill skicka med en skärmdump (du kan markera uppgifter på skärmen eller ta bort personliga uppgifter som visas).
  5. Klicka på Skicka.

Prenumerera på vår TeamYouTube-kanal om du vill ha de senaste uppdateringarna, tips och hjälp.

Smart-TV-apparater, Chromecast och spelkonsoler

1. Öppna YouTube-appen på enheten.
  2. Öppna Meny .
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Feedback.
  5. Ange kortlänken som visas i en webbläsare på mobilen, surfplattan eller datorn.
  6. Beskriv problemet. Ju mer information du anger i rapporten, desto lättare blir det för oss.
  7. Längst ned på sidan väljer du Skicka.

Hur vi använder feedback

Tack för att du skickar feedback till oss. Din feedback går direkt till YouTube och vi använder den för att felsöka buggar, göra produktförbättringar och åtgärda problem. Innehållsskapare ser inte all feedback som skickas via verktyget Skicka feedback. Även om vi kanske inte svarar på alla rapporter så granskar vi och jobbar på att lösa problemen så snart som möjligt.

När du skickar feedback direkt från YouTube på din mobila enhet kan du välja att skicka med viktiga uppgifter som appversion och systeminformation. Det hjälper oss att diagnosticera problemen. Ju mer information du anger i rapporten, desto lättare blir det för oss. När vi felsöker vissa typer av problem kan kontospecifik information och skärmdumpar vara till stor nytta för att hitta och åtgärda problemet.

På vår sida med kända problem ser du vilka problem vi arbetar med att lösa för närvarande. Du kan också fråga andra YouTube-användare om hjälp med problem i Hjälpforum för YouTube eller ta reda på hur du får hjälp som innehållsskapare på YouTube.