Skicka feedback

Rapportera ett problem med YouTube

1. Logga in på YouTube.
  2. Välj din profilbild .
  3. Välj Skicka feedback.
  4. Beskriv problemet. Ju mer information du anger i rapporten, desto lättare blir det för oss.
  5. Välj om du vill skicka med en skärmbild. Du kan markera uppgifter på skärmen eller ta bort personliga uppgifter.
  6. Klicka på Skicka.
Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Smart-tv:ar, Chromecast och spelkonsoler

1. Öppna YouTube-appen på enheten.
  2. Välj Inställningar på en videos visningssida.
  3. Välj Feedback.
  4. Välj orsaken till din feedback.
  5. Välj Skicka rapport.

Hur vi använder feedback

Tack för att du skickar feedback till oss. Din feedback går direkt till YouTube och vi använder den för att felsöka och åtgärda problem samt förbättra våra produkter. Kreatörer ser inte feedback som skickas via verktyget Skicka feedback. Även om vi kanske inte svarar på alla rapporter så granskar vi dem och jobbar på att lösa problemen så snart som möjligt.

När du skickar feedback direkt från YouTube på din mobila enhet kan du välja att skicka med viktiga uppgifter. Det kan vara uppgifter som appversion och systeminformation, vilket hjälper oss att diagnostisera problemen. Ju mer information du anger i rapporten, desto lättare blir det för oss. När vi till exempel felsöker vissa typer av problem kan kontospecifik information och skärmbilder vara till stor nytta för att hitta och åtgärda problemet.

Du kan använda vår Sidan Kända problem om du vill se vilka problem vi arbetar med att lösa för närvarande. Du kan även be andra YouTube-användare om hjälp med problem i Hjälpforum för YouTube. Om du är YouTube-kreatör kan du läsa mer om hur du kan få hjälp i den här artikeln.