Send tilbakemelding

Rapportér et problem på YouTube

1. Logg på youtube.com.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Send tilbakemelding
  3. Beskriv problemet. Jo mer informasjon du gir oss, desto enklere blir det for oss å finne ut av problemet.
  4. Velg om du vil legge ved en skjermdump (du kan utheve informasjon på skjermen, eller fjerne personopplysninger som vises).
  5. Klikk på Send.

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.

Smart-TV-er, Chromecast og spillkonsoller

1. Åpne YouTube-appen på enheten din.
  2. På en hvilken som helst videoside kan du velge Tilbakemelding på menyen under videoen.
  3. Velg årsaken til at du sender en tilbakemelding.
  4. Velg Send inn rapporten.

Slik bruker vi tilbakemeldinger

Vi setter pris på at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger. Tilbakemeldingene sendes direkte til YouTube, og vi bruker dem til å feilsøke, gjøre produktene våre bedre og løse problemer. Videoskapere kan ikke se tilbakemeldinger som sendes inn via «Send tilbakemelding»-verktøyet. Selv om vi kanskje ikke svarer på hver rapport, gjennomgår vi dem og jobber med å løse eventuelle problemer så raskt som mulig.

Når du sender inn tilbakemeldinger rett fra YouTube på mobilenheten din, kan du velge å inkludere viktig informasjon. Informasjon om for eksempel appversjon og systemdata kan være nyttig for å diagnostisere problemer. Jo mer informasjon du tar med i rapporten, desto nyttigere er den for oss. Når vi for eksempel feilsøker enkelte typer problemer, kan kontospesifikk informasjon og skjermdumper være til stor nytte for å identifisere og løse problemet.

Du kan gå til siden for kjente problemer for å se hvilke problemer vi jobber med å løse akkurat nå. Du kan også bruke YouTube-hjelpeforumet til å be andre YouTube-brukere om hjelp med å løse problemer. Hvis du er YouTube-skaper, kan du også bruke denne artikkelen til å finne ut hvordan du kan få hjelp.