Send tilbakemelding

Rapportér et problem på YouTube

1. Logg på youtube.com.
  2. Velg profilbildet ditt og så Send tilbakemelding
  3. Beskriv problemet. Jo mer informasjon du gir oss, desto enklere blir det for oss å finne ut av problemet.
  4. Velg om du vil legge ved en skjermdump (du kan utheve informasjon på skjermen, eller fjerne personopplysninger som vises).
  5. Klikk på Send.

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.

Smart-TV-er, Chromecast og spillkonsoller

1. Åpne YouTube-appen på enheten din.
  2. Gå til menyen .
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Tilbakemelding.
  5. Skriv inn den forkortede linken som vises, i en nettleser på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.
  6. Beskriv problemet ditt. Jo mer informasjon du gir oss, desto enklere blir det for oss å finne ut av problemet.
  7. Velg Send nederst på siden.

Slik bruker vi tilbakemeldinger

Vi setter pris på at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger. Tilbakemeldingene sendes direkte til YouTube, og vi bruker dem til å rette opp feil, forbedre produktene og løse problemer. Videoskapere kan ikke se tilbakemeldinger som sendes inn via «Send tilbakemelding»-verktøyet. Selv om vi kanskje ikke svarer på hver rapportering, gjennomgår vi dem og jobber med å løse eventuelle problemer så raskt som mulig.

Når du sender inn tilbakemeldinger direkte fra YouTube på mobilenheten din, kan du velge å inkludere viktig informasjon som kan være nyttig for å diagnostisere problemer, for eksempel informasjon om appversjon og systemdata. Jo mer informasjon du gir oss, desto enklere blir det for oss å finne ut av problemet. Når vi for eksempel feilsøker enkelte typer problemer, kan kontospesifikk informasjon og skjermdumper være til stor nytte for å identifisere og løse problemet.

Du kan gå til siden for kjente problemer for å se hvilke problemer vi jobber med å løse akkurat nå. Du kan også spørre andre YouTube-brukere om hjelp i YouTube-hjelpeforumet eller finne ut hvordan du får hjelp som YouTube-skaper.