Feedback sturen

Een probleem melden op YouTube

1. Log in bij YouTube.
  2. Selecteer je profielfoto .
  3. Selecteer Feedback sturen.
  4. Beschrijf het probleem. Hoe meer informatie je meestuurt, hoe nuttiger je feedback voor ons is.
  5. Voeg eventueel een screenshot toe. Je kunt informatie op het scherm markeren of persoonlijke informatie verwijderen.
  6. Klik op Sturen.
Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Smart-tv's, Chromecast en gameconsoles

1. Open de YouTube-app op je apparaat.
  2. Selecteer Instellingen op de weergavepagina van een video.
  3. Selecteer Feedback.
  4. Geef aan waarom je feedback geeft.
  5. Selecteer Melding verzenden.

Wat we met feedback doen

We stellen het erg op prijs dat je de tijd neemt om ons feedback te sturen. Je feedback gaat rechtstreeks naar YouTube en wordt gebruikt om problemen op te lossen en onze producten te verbeteren. Feedback die wordt gestuurd via de tool Feedback sturen, wordt niet met creators gedeeld. We beantwoorden misschien niet alle meldingen, maar we nemen ze wel door en doen ons best om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Als je op je mobiele apparaat direct vanuit YouTube feedback stuurt, kun je belangrijke informatie zoals de app-versie en systeemgegevens meesturen. Hiermee kunnen we problemen makkelijker analyseren. Hoe meer informatie je meestuurt, hoe nuttiger je feedback voor ons is. Zo kunnen accountspecifieke gegevens en screenshots erg handig zijn om bepaalde problemen op te sporen en op te lossen.

Op onze Pagina Bekende problemen kun je zien aan welke problemen we op dit moment werken. Je kunt ook andere YouTube-gebruikers om hulp vragen in de Helpforum van YouTube. Ben je YouTube-creator? Ontdek dan in dit artikel hoe je hulp kunt krijgen.