Logga in och ut på YouTube

Du kan logga in på YouTube för att få åtkomst till dina prenumerationer, spellistor, uppladdningar, köp, din historik och mycket annat. Du behöver ett Google-konto för att logga in i YouTube-appen. Läs mer om hur du skapar ett Google-konto.

Tips:

Komma igång | Hur och varför du ska logga in på YouTube och skapa en YouTube-kanal

Logga in

1. Tryck på Konto .
  2. Tryck på Logga in.
  3. Välj ett befintligt konto eller logga in med ditt konto.

Logga ut

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på kontonamnet.
  3. Tryck på Använd YouTube utloggad.

Ta bort kontot

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på kontots namn högst upp.
  3. Tryck på Hantera konton på den här enheten.
  4. Tryck på Ta bort från den här enheten under kontot du vill ta bort.

En avisering om att du har loggat ut från appen visas längst ned på skärmen.