Logga in och ut på YouTube

Du kan logga in på YouTube för att få åtkomst till dina prenumerationer, spellistor, uppladdningar, köp, din historik och mycket annat. Du behöver ett Google-konto för att logga in i YouTube-appen. Läs mer om hur du skapar ett Google-konto.

Tips:

Komma igång | Hur och varför du ska logga in på YouTube och skapa en YouTube-kanal

Logga in

1. Tryck på Konto .
  2. Tryck på Logga in.
  3. Välj ett befintligt konto eller tryck på Konton Lägg till i spellista om du vill lägga till ett nytt konto på enheten.

Logga ut

När du loggar ut från YouTube-appen på Android loggas ditt konto ut från alla Google-appar på enheten (bland annat Maps och Gmail). Ange lösenordet om du vill logga in igen. Om du inte vill logga ut från enheten kan du använda YouTube privat som inkognito.
  1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på kontots namn högst upp.
  3. Tryck på Hantera konton.
  4. Tryck på det konto du vill ta bort från din enhet.
  5. Tryck på Ta bort konto.