Logg av og på YouTube

Logg på for å få tilgang til abonnementene, spillelistene, opplastingene og kjøpene dine samt loggen din med mer. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Logg på

1. Gå til youtube.com.
  2. Klikk på Logg på øverst i hjørnet.

Logg av

1. Gå til youtube.com.
  2. Klikk på kanalikonet øverst i hjørnet og deretter Logg av.
Du må ha en Google-konto for å kunne logge på YouTube-appen. Hvis du ikke får logget på kontoen din, kan du gå til veiledningen for å løse kontoproblemer