Inloggen en uitloggen bij YouTube

Log in om toegang te krijgen tot je abonnementen, playlists, uploads, aankopen, geschiedenis en meer. Ontdek hoe je een Google-account maakt

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Inloggen

1. Ga naar youtube.com.
  2. Klik in de bovenhoek op Inloggen.

Uitloggen

1. Ga naar youtube.com.
  2. Klik in de bovenhoek op je profielfoto en dan Uitloggen.
Je hebt een Google-account nodig om in te loggen bij de YouTube-app. Kun je niet inloggen op je account, bekijk dan onze gids om problemen met accounts op te lossen.