Inloggen en uitloggen bij YouTube

Log in om toegang te krijgen tot je abonnementen, playlists, uploads, aankopen, geschiedenis en meer. Ontdek hoe je een Google-account maakt

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Inloggen

1. Ga naar youtube.com.
  2. Klik in de bovenhoek op Inloggen.

Uitloggen

1. Ga naar youtube.com.
  2. Klik in de bovenhoek op je kanaalpictogram > Uitloggen.
Je hebt een Google-account nodig om in te loggen bij de YouTube-app. Als je niet op je account kunt inloggen, bekijk je onze gids om problemen met accounts op te lossen