Inloggen en uitloggen bij YouTube

Je kunt inloggen bij YouTube om toegang te krijgen tot je abonnementen, playlists, uploads, aankopen, geschiedenis en meer. Je hebt een Google-account nodig om in te loggen bij de YouTube-app. Meer informatie over hoe je een Google-account kunt maken

Tip:

Aan de slag | De voordelen van inloggen bij YouTube en hoe je een YouTube-kanaal maakt

Inloggen

1. Tik op Account .
  2. Tik op Inloggen.
  3. Selecteer een bestaand account of log in met je account.

Uitloggen

1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op je accountnaam.
  3. Tik op YouTube uitgelogd gebruiken.

Je account verwijderen

1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik bovenaan op je accountnaam.
  3. Tik op Accounts beheren op dit apparaat.
  4. Tik op Verwijderen van dit apparaat onder het account dat je wilt verwijderen.

Onder aan het scherm staat een korte melding dat je bent uitgelogd bij de app.