Inloggen en uitloggen bij YouTube

Je kunt inloggen bij YouTube om toegang te krijgen tot je abonnementen, playlists, uploads, aankopen, geschiedenis en meer. Je hebt een Google-account nodig om in te loggen bij de YouTube-app. Meer informatie over hoe je een Google-account kunt maken

Tip:

Aan de slag | De voordelen van inloggen bij YouTube en hoe je een YouTube-kanaal maakt

Inloggen

1. Tik op Account .
  2. Tik op Inloggen.
  3. Selecteer een bestaand account of tik op Accounts  om een nieuw account aan je apparaat toe te voegen.

Uitloggen

Als je bij de YouTube-app op Android uitlogt, wordt je account uitgelogd bij alle Google-apps op het apparaat (zoals Maps en Gmail). Voer je wachtwoord in om weer in te loggen. Als je niet wilt uitloggen bij het apparaat, kun je met Incognito privé browsen op YouTube.
  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik bovenaan op je accountnaam.
  3. Tik op Accounts beheren.
  4. Tik op het account dat je van je apparaat wilt verwijderen.
  5. Tik op Account verwijderen.