Sisään- ja uloskirjautuminen YouTubessa

Kun kirjaudut sisään YouTubeen, näet esimerkiksi tilauksesi, soittolistasi, latauksesi, ostoksesi ja historiasi. Jos haluat kirjautua YouTube-sovellukseen, sinulla on oltava Google-tili. Katso, miten voit luoda Google-tilin.

Vinkki:

Aloitusopas | YouTubeen kirjautuminen ja YouTube-kanavan luominen – miten se tapahtuu ja miksi se kannattaa

Kirjautuminen sisään

1. Siirry osoitteeseen youtube.com.
  2. Valitse yläkulmasta Kirjaudu sisään.

Kirjautuminen ulos

1. Siirry osoitteeseen youtube.com.
  2. Klikkaa yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten Kirjaudu ulos.
YouTube-sovellukseen kirjautumiseen tarvitaan Google-tili. Jos et voi kirjautua tilillesi, katso ohjeet tiliongelmien ratkaisemiseen.